Bito Sistemas de Almacenaje, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Bito Sistemas de Almacenaje, S.L.
Via Augusta 15-25, Edif. B2 - Parque Empresarial @Sant Cugat
08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935571020  
🖷:  +34‑935571021
w:  www.bito.com/es-es/
Fabricant de sistemes de magatzematge i preparació de comandes

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Bito Sistemas de Almacenaje, S.L.

Bito és una empresa amb més de 720 empleats especialitzada en el sector de sistemes de magatzematge i preparació de comandes. En els seus fabriques de Meisenheim i Lauterecken (situada al centre d'Alemanya) Bito produeix sobre una superfície de 140.000 m2 una àmplia gamma de productes innovadors i orientats cap a les necessitats d'un client final, amb un nivell de qualitat destacat.
Dins de la nostra gamma “Bito-Un magatzem professional” trobessin prestatgeries convencionals i dinàmiques, entreplantas i llocs de treball per a empreses així com una gran varietat de caixes i contenidors.
Dins de la gamma “Bito-Magatzematge i Picking - sistemes i solucions” no solament són fabricadores sinó també el seu soci per a la planificació, realització i projecció d'instal·lacions completes – partint des de sistemes de magatzematge complexos i demandants compostos per diverses solucions diferents fins a sistemes de magatzems automàtics per a caixes i contenidors i safates.