Disset Odiseo, S.L. - Plataformes elevadores

Taules elevadores elèctriques d'alt rendiment: projectes a mesura

Fotografia de Taules elevadores elèctriques d'alt rendiment

Les gamma de taules elevadores per a instal·lació en fossat té una gran versatilitat adaptant-se a la majoria de les necessitats. Són ideals per a qualsevol cadena de muntatge o linea de producció de qualsevol tipus d'indústria. El paquet hidràulic-motor està situat dins de la mateixa estructura de la taula, la qual cosa permet gran llibertat de moviments al voltant de la taula.

El ventall de càrregues va des d'1.000 fins a 30.000 kg. Les elevacions van de 800 fins a 1.650 mm.

Cada model permet la modificació parcial de la grandària de la plataforma, la qual cosa permet adaptar la grandària de la taula a les necessitats del client.

Existeix una àmplia gamma d'accessoris com: proteccions anticaída per a persones o càrregues amb porta d'accés, manxes laterals per a protecció de pols, malles metàl·liques laterals per a prevenció de caiguda d'objectes, plataforma giratòria, flaps de càrrega, bases rodants, etc.

Les taules elevadores d'alt rendiment porten el marcat CE i compleixen o excedeixen els estàndards europeus segons EN 1570. El pack motor compleix amb la normativa EN 982 i el sistema elèctric està dissenyat segons la normativa EN 60204. El motor té una protecció IP55 i el sistema de control i altres components elèctrics compleixen IP65.

Estan disponibles amb doble tijera ja sigui en horitzontal o vertical, per aconseguir una major superfície de plataforma o una major altura d'elevació.

Disset Odiseu realitza projectes a mesura.