Disset Odiseo, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Disset Odiseo, S.L.
Montcada, 12
08130 Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935861560   +34‑935861560  
🖷:  +34‑902172016
w:  www.dissetodiseo.com
Fabricació i venda de productes de magatzematge i manutenció

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Disset Odiseo, S.L.

En DISSET ODISEU, S.L. fabriquem, comercialitzem i distribuïm articles, mitjans de manutenció i manipulació de càrregues per equipar magatzems, tallers, laboratoris o línies de producció, amb la finalitat de millorar el seu rendiment. La cerca contínua d'instruments que millorin qualsevol procés, aporta valor a la cadena productiva d'una empresa. Aspirem a convertir-nos en un interlocutor eficaç per dur a terme aquesta cerca.

SERVEI INTEGRAL. La nostra idea de servei es fonamenta en el tracte directe i personalitzat amb cada client així com en una oferta el més àmplia possible dins de la nostra àrea d'especialització. El nostre repte consisteix a assumir qualsevol especificació adaptant-nos a les característiques operatives de cada client. Per a això disposem d'un experimentat equip tècnic-comercial capaç d'aportar solucions als seus requeriments amb una única fi: EFICIÈNCIA.

ATENCIÓ Al CLIENT. Un servei que s'inicia amb alguna cosa tan simple com escoltar i entendre als nostres clients. La correcta informació i els detalls són bàsics per a un assessorament eficient, per això disposem dels mitjans materials i humans necessaris per oferir una atenció el més personalitzada possible. Des del desplaçament dels nostres tècnics a les seves instal·lacions per realitzar el mesurament i valoració sobre el terreny fins al subministrament de mostres o prototips, disseny de plànols o l'aportació de documentació tècnica. Tot quant representa prestar un servei d'utilitat suposa la nostra activitat prioritària i la base el nostre esquema d'actuació empresarial.

QUALITAT. Controlem rigorosament que les nostres seus productives i d'acabat comptin amb instal·lacions i mitjans moderns adequats a la consecució d'un producte final de la màxima qualitat. Per garantir la consecució d'aquest objectiu exigim i garantim en la nostra oferta la conformitat amb els requeriments de les normes ISO 9000 aplicables en cada cas.