Lis-Solutions, S.L. - Enginyeria i consultoria logística

LIS-Solutions

Projectes de millora contínua: les metodologies mes adequades per a cada cas

Fotografia de Projectes de millora contínua
Alineats amb les polítiques de qualitat i creient que la millora sempre és possible. La qualitat ha de ser innata a tota organització i interioritzada per cada persona pertanyent a ella. Es tracta i s'aconsegueix realitzar projectes amb un alt nivell de qualitat.

Els projectes es desenvolupen a través de les metodologies mes adequades per a cada cas, però flexibilitzant cadascuna d'elles s escenaris a valorar. Involucrant des d'un inici a l'alta adreça, es creen equips de treball multidisciplinaris i amb capacitat de ser sostinguts en el temps.

Definició d'objectius, adreça de negoci:

- Creació de quadres de compromís: adreça i prefectura.

- Creació d'equips de treball: àrees de departament.

- Interiorització de sentiment de qualitat: equips de treball.

- Elecció d'eines i mètodes: equips de treball.

Des de LIS_Solutions es posa a disposició el know how sobre les diferents metodologies de millora contínua i assessoren sobre aquelles que millor s'ajusten a la filosofia d'empresa, seguint els mètodes japonesos de millora contínua, amb un desenvolupament ràpid, estable i molt centrat i interioritzat, a més de l'aplicacions més generalistes com a filosofies LLEGEIXIN o Six Sigma, els projectes tindran tots un referent clar, la persona. Es defineix la millora contínua, com aquella que sorgeix de manera espontània per convicció pròpia.