Lis-Solutions, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Lis-Solutions, S.L.
Pintor J. Ángel Sáez, 16
01008 Vitoria - Gasteiz (Araba/Álava) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑945065950   +34‑688823305  
w:  www.lis-solutions.es
Enginyeria de Projectes logístics, Business Intelligence, Supply Chain Management, Simulacions

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Lis-Solutions, S.L.

LIS-Solutions és el resultat de la convicció, que estem davant una nova era.

Després de molts anys d'estimacions i suposicions s'obre ara, l'oportunitat de poder arribar a conèixer i apropar-se més a la realitat de les dades.

Conscients que estem en l'inici de l'era de la informació, decideixen crear un concepte que pogués ser útil per a la millora dels processos en la cadena de subministrament

"Supply Chain Global View" és un conjunt de mètodes i eines que li permetrà visualitzar i interactuar en la cadena de subministraments com mai abans ho havia fet.

Per al desenvolupament de "Supply Chain Global View" disposen d'un equip format per consultors de negoci amb més de 20 anys d'experiència i personal més jove, experts en noves tecnologies, programació i anàlisi estadística.

Li ofereixen un mètode per passar del complex al senzill i dels Gb o Tb a intuïtius quadres de comandament i infografies que facilitaran la visualització i comprensió de la informació, amb la finalitat de prendre les millors decisions.