Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una aplicación GPS permite reducir el consumo en camiones

Una aplicació GPS permet reduir el consum en camions

04/09/2012

4 de setembre de 2012

Nav’Truck, la primera aplicació GPS ‘especial camions’ per smartphone, llançada en 2011 per Renault Trucks i disponible en espanyol i portuguès, dóna ara un pas més. La versió 2.0 proporciona al conductor consells sobre la conducció econòmica, anticipa el relleu del recorregut i proposa ajustar la velocitat màxima del camió. Tot orientat a un únic objectiu: guiar al conductor per minimitzar el temps de recorregut, ajudant-li en temps real a reduir el consum.

L'aplicació Nav’Truck, el GPS especial per a camions de Renault Trucks disponible en iPhone i en Android, s'ha enriquit amb funcionalitats dissenyades per a la reducció de consum de carburant. Amb només descarregar l'aplicació, les noves funcionalitats de Nav’Truck ajuden als conductors a actuar d'una manera concreta en el seu consum, reaccionant en el moment necessari i incorporant bons hàbits de conducció.

Nav’Truck és també un complement ideal després d'una formació en conducció econòmica, com Optifuel Training de Renault Trucks. Després d'adquirir els principis de la conducció econòmica en el marc, els conductors poden engegar els efectes beneficiosos de la formació, reforçats pels consells en temps real facilitats per l'aplicació.

Imagen

Les noves funcionalitats de Nav’Truck estan dissenyades sobre el principi de l'anticipació, un factor clau en la reducció del consum. A partir de les dades del mapa de carreteres del GPS, l'aplicació mostra al conductor les instruccions en la pantalla. Per exemple, en apropar-se a una rotonda, Nav’Truck indica al conductor el moment ideal perquè ralenteixi i aprofiti així al màxim la inèrcia del seu vehicle. En limitar l'ús del fre motor, estalviarà així valuosos litres de carburant. A més, el conductor pot triar si desitja ajustar l'aplicació amb una velocitat màxima inferior al límit autoritzat, per guanyar també en consum.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    14/10/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis