Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Yaskawa aumenta hasta un 25% el ahorro de energía para sus robots industriales Motoman

Yaskawa augmenta fins a un 25% l'estalvi d'energia per als seus robots industrials Motoman

03/09/2012

3 de setembre de 2012

En la fira Automatica de Munic, Yaskawa va presentar nous conceptes per a l'estalvi d'energia, que aúnan en una sèrie de mesures amb un disseny òptim del robot, conceptes d'apagat intel·ligent i recuperació d'energia.
El resultat és un estalvi d'energia de fins a un 25%. Els requisits d'energia d'un robot es determinen no només pel disseny del manipulador, sinó també pel disseny de l'aplicació, del controlador i del sistema. Com més variïn els paràmetres individuals, més possibilitats hi ha de potencial estalvi. Fins i tot aïlladament, l'aplicació de conceptes d'apagat intel·ligent durant les pauses del funcionament, per exemple els caps de setmana, pot provocar fins a un 15% d'estalvi d'energia mitjançant l'apagat dels sistemes de forma ordenada.

El disseny del robot ofereix encara majors estalvis de potència: Yaskawa ha observat que en una línia de producció típica, el 40% de tots els robots podrien haver estat seleccionats almenys una talla més petita, resultant en un estalvi energètic del 8%. Les solucions de Yaswaka permeten una major densitat de robots i temps de cicle més ràpids per cèl·lula, utilitzant robots més petits.

Estalvis majors d'energia es poden obtenir mitjançant l'ús de robots lleugers. Seleccionar un robot més petit no només estalvia energia, sinó que també millora els temps de cicle. Per exemple, remplazando un robot de 250 kg per un robot de 80 kg que ha estat dissenyat per a una aplicació específica, es pot aconseguir fins a un 25% d'estalvi d'energia i una reducció del 20% en el temps de cicle.

En la fira Automatica, Yaskawa va exhibir una cèl·lula que demostrava com l'ús excessiu d'energia en el fre pot jugar un paper clau. A través de l'activació intel·ligent de la manera generadora en els servos, l'energia de frenada pot recuperar-se i ser emmagatzemada, o retornada a la xarxa principal. Un requisit previ és la interacció perfecta de tots els components, que està garantida per l'extensa tecnologia en robòtica i accionaments de Yaskawa.

Empreses o entitats relacionades

Yaskawa Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis