Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schaefer presenta en Conxemar sus productos especializados para el sector frío

SSI Schaefer presenta en Conxemar els seus productes especialitzats per al sector fred

26/07/2012

26 de juliol de 2012

Del 2 al 4 d'octubre se celebra a Vigo Conxemar 2012 la Fira Internacional de Productes del Mar Congelats, que aconsegueix la seva catorzena edició. En el stand A29 SSI Schaefer, l'especialista en intralogística, farà demostracions en viu de dos dels seus productes especialitzats per al sector fred: l'innovador sistema de carro satèl·lit Schaefer Orbiter i les prestatgeries de bases mòbils.
El Sistema Schaefer Orbiter és un sistema combinat d'emmagatzematge i transport compost de carros satèl·lits i estacions de posicionament i càrrega que maximitza l'eficiència i el rendiment del sistema, al mateix temps que defineix un nou estàndard de seguretat d'ús i funcionament. La tecnologia innovadora Power Cap destaca per la seva durabilitat i facilita la utilització en magatzems per a congelats. Suprimeix totalment la necessitat de bateries, optimitzant els costos de funcionament del sistema per al client.

Gràcies a una àmplia zona de lliurament amb generoses toleràncies d'entrada, la col·locació de l'estació de càrrega en el primer mòdul de la prestatgeria s'efectua de manera simple, segura i ràpida. Equipat amb condensadors d'alt rendiment i gràcies al seu subministrament elèctric integrat en la pròpia prestatgeria, el sistema Schaefer Orbiter permet un màxim aprofitament de l'espai de magatzematge disponible, al mateix temps que optimitza els fluxos de càrrega i descàrrega de mercaderies en la prestatgeria. Mitjançant el maneig i la utilització simultània de diversos carros satèl·lit i gràcies a la molt alta velocitat del sistema, el moviment de mercaderies es realitza en uns temps extraordinàriament reduïts, i des d'un nombre molt menor de carretons i, per tant, d'operaris, la qual cosa redunda en estalvis addicionals molt importants de gestió del magatzem. El sistema permet a més executar altres operacions simultàniament mentre s'emmagatzema i reparteix la mercaderia, tot això amb la màxima seguretat, en estar bloquejat per l'estació de càrrega el canal en el qual està operant el carro satèl·lit.

Imagen
En Conxemar 2012, la multinacional alemanya a més presenta el seu sistema de prestatgeries mòbils per palés. Tots els sistemes de prestatgeries mòbils de SSI Schaefer estan equipats amb moderns controls. El concepte de disseny modular permet que el sistema es planifiqui específicament d'acord amb les preferències i necessitats del client. En convertir els passadissos de les prestatgeries en espai útil per a logística o altres funcions, les prestatgeries mòbils creen espai nou en llocs que no podien ser optimitzats de manera més rendible.

Equipades amb botons de parada d'emergència, barreres de llum d'accés i de seguretat, sistema d'alliberament manual i sensors de distància, les prestatgeries mòbils compleixen els requisits més exigents de seguretat i contribueixen de forma significativa al fet que l'operació del magatzem es dugui a terme lliure d'accidents. La combinació dels sistemes de prestatgeries mòbils de SSI Schaefer, els coneixements sobre sistemes de transport i l'ús de potents motors i dissenys fa dels sistemes l'opció més escollida per a l'ús en magatzems refrigerats.

Empreses o entitats relacionades

Conxemar
SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis