Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Antonio Muñoz, director comercial del Área de Inyección de Coscollola Comercial
“El perifèric és fonamental per a una producció de qualitat òptima a costos adequats”

Entrevista a Antonio Muñoz, director comercial de l'Àrea d'Injecció de Coscollola Comercial

25/07/2012
Imagen

Per a molts, un perifèric és un equip auxiliar de suport, un complement, un element secundari al que no sempre se li presta la deguda atenció. Comparteix aquesta opinió? Cuán important creu que és el perifèric en el resultat final, en el desenvolupament i fabricació del producte acabat i la seva qualitat?

Aquesta actitud respecte als equips perifèrics està canviant afortunadament amb gran rapidesa ja que els usuaris veuen que per poder garantir la completa qualitat productiva, el control del procés de fabricació és fonamental.

Aquest procés pot veure's completament alterat per la falta de control sobre certes parts del mateix, específicament pel que fa a la temperatura o control de la humitat de la matèria primera, punts en els quals els perifèrics són fonamentals i on clarament la seva utilització, o no, pot decantar la balança per poder així obtenir productes de qualitat òptima a costos adequats.

En l'actualitat, molts transformadors compren al seu proveïdor línies completes, que inclouen tots els equips perifèrics necessaris per a la fabricació dels seus productes. Està d'acord amb aquesta afirmació? En quina mesura li ha afectat aquesta tendència a la seva empresa? Quins arguments pot esgrimir un especialista en perifèrics per combatre aquesta situació?

En Coscollola Comercial observem que la decisió de compra conjunta dels perifèrics amb la línia completa succeeix amb major freqüència en línies d'extrusió, en processos productius molt innovadors o on l'experiència i interacció entre els diferents proveïdors de sistema productiu fa que tota la cèl·lula sigui de pilotada per un sol proveïdor.

El cas més usual és quan s'han de comunicar perifèric i màquina amb un protocol específic de comunicació o integracions de control. Aquesta tendència és molt puntual i per a nosaltres amb poca afectació.

L'argumentació que fa valer als representants o fabricadors al nostre país és incidir en l'assistència i servei a la zona amb els consegüents avantatges en costos i temps.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis