Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Yaskawa muestra novedades de sus divisiones de robótica y 'Drives & Motion' en Hispack 2012

Yaskawa mostra novetats de les seves divisions de robòtica i 'Drives & Motion' en Hispack 2012

16/07/2012

16 de juliol de 2012

La novetat més esperada de la divisió de robòtica va ser la presentació del nou robot delta, o 'aranya', per a aplicacions de picking: el Motoman MPP3, que amb una capacitat de càrrega de 3 kg i un abast d'1.300 mm es postula com el robot de cinemàtica paral·lela més ràpid de la seva categoria. El MPP3 es va mostrar treballant en col·laboració amb el ja conegut Motoman MPK2, robot de picking / packing de 5 eixos i fins a 133 picks/min.

Altres robots que van poder veure's en el stand de Yaskawa van ser el Motoman MPL de paletizado, amb capacitats màximes de càrrega entre 80 i 800 kg, i el Motoman MPK50, per a tasques de packing i paletizado lleuger fins a 50 kg.

Quant a la Divisió de Drives & Motion, aquesta edició d'Hispack ha estat la primera que el fabricant japonès, que gaudeix d'un lideratge històric en parc instal·lat de convertidors de freqüència i servos a Espanya, s'ha presentat sota la seva pròpia marca.

Imagen
Es van poder veure els ja coneguts variadors Yaskawa J1000 i V1000 (successors naturals dels clàssics Varispeed J7 i V7), així com la potent família A1000, convertidor vectorial d'altes prestacions. Es va introduir l'eina d'enginyeria DriveWizard Plus i la de programació DriveWorksEZ, que afegeix funcionalitats de PLC als variadors de freqüència de les sèries V1000 i A1000, permetent crear programes embeguts a mesura a cop de ratolí.

Les famílies de servoaccionamientos Junma i Sigma 5, tan populars al mercat espanyol, i els controladors de màquina MP2xx0 i MP3000 (fins a 256 eixos) van completar la gamma de productes de' Drives & Motion' exposats en el stand.

Amb ambdues divisions a ple funcionament, Yaskawa es presenta al mercat espanyol com a proveïdor unificat de motion i robòtica, i per tant de totes les solucions de control de moviment per a automatització en la indústria.

Empreses o entitats relacionades

Yaskawa Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis