Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Berstorff: la extrusión sin secretos

Berstorff: l'extrusió sense secrets

Ibon Linazisoro15/09/2004
Els requeriments del mercat d'extrusió amb dos eixos són més diversos que mai. Gràcies als seus gammes diferents i els seus nombrosos mides, Berstorff, representada a Espanya per Coscollola Comercial, està posicionada molt ben en el mercat i ofereix la solució apropiada per a cada exigència. Amb la ZE UTX, la quarta generació de les extrusores de dos eixos ZE de Berstorff, s'ofereix una màquina tècnicament exigent i d'alta potència en la gamma de preparació d'una mescla. Aquestes són només algunes de les novetats d'aquesta companyia a la K.
Línia Schaumtandex ZE-KE per espumación en dues etapes
Línia Schaumtandex ZE-KE per espumación en dues etapes.
Berstorff presentarà per primera vegada en la K'2004 la Sèrie ZE Basic com a nou concepte de màquina dins de la gamma completa de les extrusores de dos eixos. L'extraordinària relació de cost-rendiment de la Sèrie ZE Basic és d'interès especial per a pimes. Amb aquest sistema d'extrusió Berstorff ampliarà distintament la seva participació en els seus mercats principals com l'oest d'Europa, la Turquia i els Estats Units. Altres punts d'interès de l'estratègia de creixement són les regions de desenvolupament econòmic com l'est i el sud d'Europa, Rússia, l'Índia, la Xina, Tailàndia i la Sud-amèrica.

L'espectre de procés de la Sèrie ZE Basic comprèn les tasques següents:

  • Plastificar i barrejar plàstics
  • Incorporar materials de reforç en poliolefines i plàstics tècnics
  • Producció de Masterbatch
  • Incorporar fibres naturals en poliolefines i plàstics tècnics

La Sèrie ZE Basic s'ofereix amb els diàmetres de cargol de 26, 34, 42, 52, 62 i 77 mm amb revolucions de cargol estàndard de 600, 900 i 1.200 min-1. El concepte de màquina ZE Basic es caracteritza per un molt alt grau d'estandardització dels grups constructius individuals com la recent execució dels cilindres, del grup propulsor complet (motor-acoblament-engranatge), dels grups addicionals, de l'armadura de màquina i l'equip elèctric.

Com comandament s'usarà, igual que en la Sèrie ZE UTX, la segona generació del Berstorff Process Control Advanced

D'altra banda, la Sèrie ZE UTX, com a quarta generació de màquines ZE, compleix els requeriments del mercat per la seva alta rendibilitat. La sèrie UTX inclou les mides ZE40 UTX, ZE50 UGT, ZE60 UTX i ZE75 UTX. Incorpora ara notables millores, com el nou sistema C-Clamp per a un canvi de cilindres amb una reducció de temps fins al 70 per cent, comparat amb connexions convencionals de ràcord per brides, o el temperat inductiu del trepat en forma d'ulleres de les seccions individuals dels cilindres.

Extrusora de doble cargol ZE 40 UTX
Extrusora de doble cargol ZE 40 UTX.

Extrusió física d'escuma

L'espumación física de plàstics, per exemple PE, PS o PP, en instal·lacions d'extrusió es realitza en equips Berstorff, bé en un procés d'una fase (instal·lacions Schaumex) o en un de dos (instal·lacions Schaumtandex). A causa de les avantatges de l'extrusora de dos eixos en el procés de dues etapes es recorre cada vegada més a la extrusora de doble cargol com extrusora principal. No hi ha dubte que les sinergies de l'àrea d'extrusió d'escumes amb les del d'extrusores de doble cargol estan permetent als Berstorff posicioni les seves màquines en el mercat amb notables avantatges. Recentment s'ha millorat l'extrusora refredadora, més en concret la geometria de la seva cargol, la qual cosa li permet a aquest fabricant situar la segona extrusora en el mateix nivell de capacitat que la principal.

Com a complement a la gamma de productes Schaumex, Berstorff ofereix per baixos rendiments, fins a un màxim de 200 kg / h, una nova variant: es tracta d'una extrusora de dos eixos en el mateix sentit amb longitud útil de 24 - 28 D i refrigerant de la massa fosa intercalat per enrere. Aquest tipus de línia està pensat per a la producció de tubs i perfils d'escuma de PE, làmines d'escuma de PP, PE, PS i per a la producció de EPP-beads.

D'altra banda, l'ampli coneixement de la tècnica de l'extrusió, permet a aquesta empresa llançar millores interessants com el nou capçal de bufat de làmina "easy gap" per a la producció de làmines d'escuma. Consisteix en que l'amplada del pas s'ajusta fàcilment des de fora. És ideal per a tota classe de pel lícula escuma física de PS, PE i PP amb amplades d'1 m fins a 2 m.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis