Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Krauss-Maffei, maquinaria, procesos y soluciones de aplicación

Krauss-Maffei, maquinària, processos i solucions d'aplicació

Nerea Gorriti15/09/2004
Krauss-Maffei manté un fort ritme de creixement internacional en el mercat d'emmotllament per injecció amb un augment de facturació del 25 per cent i d'un 29 per cent de comandes durant la primera meitat de l'any davant del períod'anterior. A més, les branques de tècnica d'extrusió i tècnica de reacció contribueixen a aquest augment de la facturació. Per a les tres tècniques llança importants novetats de les quals mostrem aquí la part corresponent a la injecció.
Krauss Maffei, les màquines d'injecció estan representades a Espanya per Coscollola Comercial, presenta a la K la recentment creada sèrie CX d'injectores de grans dimensions, la sèrie CX de màquines de petites dimensions i mida mitjana, donades a conèixer per primera vegada en el certamen, així com el nou comandament de control MC5 i equipaments addicionals per tècnica de diversos components (com a grups d'accessoris autònoms i solucions de taula giratòria). Aquests i altres productes que podrem veure a la K 2004 els detallem a continuació.

Les màquines d'emmotllament per injecció de Krauss-Maffei convencen en la producció de peces de plàstic fabricades en condicions de sala neta. A la K'2004, Krauss-Maffei mostra dos exemples d'aplicacions.

La fabricació en sala neta es pot dividir en dues categories. En el cas de productes tècnics, la qualitat de la neteja es defineix en la majoria dels casos pel nombre i la mida de partícules estranyes. La qualitat dels productes mèdics es defineix, a més, pel grau d'absència de gèrmens. Krauss-Maffei ofereix solucions per a ambdós casos.

Amb l'exemple d'una KM 35-90 CX, Krauss-Maffei mostra a la fira una instal lació per a la fabricació de productes mèdics que compleix els requisits de la classe A d'absència de gèrmens segons la FDA-GMP en un entorn adequat. Com a exemple d'aplicació, a la fira es fabricaran pipetes amb un motlle de 20 cavitats. Durant aquest procés només es troba a la sala neta la unitat de tancament en voladís de dimensions reduïdes de la KM 35-90 CX. Per al canvi de motlle o per a les operacions de manteniment és possible extreure la unitat de tancament de la sala neta. Amb aquesta finalitat s'ha creat un nou accionament.

Imagen
El carenat de la màquina que es troba a la sala blanca és apte per al pas d'aire i està realitzat bàsicament en acer fi inoxidable (V2A) o en vidre per tal de garantir una neteja òptima. Per poder complir les elevades exigències de neteja també després del procés d'emmotllament per injecció, les peces són extretes mitjançant un robot que compleix així mateix les normes de la classe d'absència de gèrmens. Finalment, les peces són comprovades i separades. El conjunt de la tècnica d'automatització ha estat concebut per Krauss-Maffei Automation.

Amb l'exemple d'un protector fabricat en un motlle de 64 cavitats, Krauss-Maffei mostra a la fira una KM 80-390 CX apta per a la fabricació en sala neta tècnica. En aquest cas, aire procedent d'una caixa de flux laminar travessa l'espai interior de la unitat de tancament. Un dispositiu separador de deixalles apte per a sala neta i una cinta de transport adequada completen l'equipament de la màquina. Krauss-Maffei ofereix aquests dispositius per a la sèrie C i, si és possible, per a la sèrie MX.

Imagen
Imagen

Termoplàstics i PUR combinats en una instal·lació

Per primera vegada, Krauss-Maffei ha aconseguit combinar la tècnica d'emmotllament per injecció i la tècnica de reacció amb la transformació de termoplàstics i poliuretà per a obtenir un sistema de diversos components. A la K'2004 mostrarà una instal·lació que uneix una màquina d'emmotllament per injecció KM 160-750 CX amb una màquina de mescla i dosificació en una construcció compacta.

Com a exemple d'aplicació servirà durant la fira la coberta d'un tancament de cinturó emprat en un automòbil de la gamma alta. Com a conseqüència de les exigències mecàniques i funcionals que planteja la peça, es farà servir com a material bàsic un termoplàstic tècnic.

MC 5: la nova generació de comandaments

Partint de l'acreditat comandament MC 4, Krauss-Maffei ha creat la nova generació de comandaments MC 5 amb propietats ampliades. La còmoda interfície de maneig del comandament MC 4 s'ha mantingut, de manera que el canvi no planteja cap tipus de complicació al personal de maneig.

El nou comandament per microprocessador MC 5 de Krauss-Maffei per a màquines d'emmotllament per injecció és especialment senzill de manejar gràcies a la clara presentació de les dades del procés. Les funcions gràfiques han estat ampliades i garanteixen una ràpida anàlisi del procés i un alt grau de seguretat en introduir dades. Gràcies a una presentació clara i optimitzada s'eviten els errors de maneig.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis