Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Berstorff se alía con Coscollola para reforzar su presencia en España

Berstorff s'alia amb Coscollola per reforçar la seva presència a Espanya

15/09/2004
L'empresa alemanya Berstorff, un dels líders en el camp de l'extrusió, ha decidit millorar la seva presència en el mercat espanyol. Per això ha arribat a un acord de representació amb Coscollola Comercial, que aprofitarà el bon nom de l'empresa alemanya i les importants novetats que es presenten a la K per començar amb bon peu aquesta nova relació.
Durant més de cent anys Berstorff ha vingut oferint als seus clients la més àmplia gamma d'equips per al processat de plàstics i cautxús. Tota la seva gamma, des de les màquines individuals fins a les solucions clau en mà, es dissenyen i desenvolupen aprofitant l'absolut domini de la tècnica d'extrusió dels experts de Berstorff.

Amb seu central a Hannover, Berstorff té empreses filials als Estats Units, Regne Unit i França, així com oficines de vendes pròpies a la Xina, Singapur i Moscou. A més, més de 50 països compten amb representants d'aquesta empresa alemanya. Espanya és un d'ells i, com s'ha dit anteriorment, des de dates recents les accions comercials de Berstorff en el mercat espanyol es troben en mans de Coscollola Comercial, empresa de reconegut prestigi en el nostre mercat per la seva llarga experiència i les marques de primera línia que representa.

En aquest sentit, Manfred Reichel, Gerent General Berstorff GmbH, va assenyalar el passat mes de maig que, a Europa, el mercat espanyol guanya en importància per Berstorff.

En el camp dels plàstics, els productes que Berstorff fabrica són els següents:

  • extrusores monohusillo i de doble cargol per a la producció de compostos termoplàstics estàndard, tècnics i d'altes prestacions
  • plantes d'extrusió completes in-line per a la producció de film i làmina
  • sistemes d'extrusió d'escumes a la mesura per fabricar làmines, taulers i tubs
  • calandres de cautxú per a la producció de cobertes per a terres
  • equipaments secundaris, com canviadors de filtres, letitzat sota aigua i d'altres tipus, així com unitats de rodets diversos.

Làmines per a impressió offset realitzades amb nous processos de Berstorff
Làmines per a impressió offset realitzades amb nous processos de Berstorff.
En el camp dels cautxús seva gamma inclou:
  • extrusores i línies d'extrusió per a la fabricació de components per al perfil de pneumàtics i peces tècniques de cautxú
  • plantes completes per a cobertes per a terres
  • sistemes continus de vulcanitzat per a la fabricació de perfils: forns microones i d'aire calent i unitats per a banys de sal
  • línies mico i de coextrusió per fabricar perfils a partir d'elastòmers termoplàstics (TPE)
  • premses rotatòries utilitzades en la producció de peces tècniques de cautxús
  • equips per a la producció de cintes V.
  • equips de tall i bobinat.
Nou capçal de bufat per làmines d'escuma, amb sistema 'easy gap' de pas ajustable
Nou capçal de bufat per làmines d'escuma, amb sistema 'easy gap' de pas ajustable.

Respondre al mercat

Els responsables d'aquesta empresa alemanya saben que, en el futur, Berstorff ja no obtindrà el seu creixement per un simple "continuar com sempre". "Creixement per Berstorff vol dir-assenyala Manfred Reichel-que anem a obrir nous mercats i noves aplicacions per a plàstics i goma, juntament amb els nostres clients. La nostra fidelitat al client la fixem en primera línia mitjançant les innovacions, sobretot en els mercats de creixement. Per entrar amb més flexibilitat en les necessitats dels nostres clients, hem reformat la nostra estructura d'organització ".

Des de l'última fira K l'any 2001 per Berstorff s'han produït tres desenvolupaments significatius: els mercats han canviat i augmenta la importància de la Xina i l'Índia, les exigències dels clients han canviat; Berstorff inverteix més que mai en la investigació, el desenvolupament i la tecnologia de processos i aplicacions.

En resposta a aquest nou marc, l'empresa alemanya va a la K amb un bon nombre de novetats.

Imatge de la ZE Basic que es presenta per primera vegada en la K
Imatge de la ZE Basic que es presenta per primera vegada en la K.

Innovació

Una de les novetats més interessants a la K (encara que caldrà visitar l'estand per conèixer totes) és la sèrie ZE Basic. Berstorff presentarà per primera vegada en la K2004 la Sèrie ZE Basic com a nou concepte de màquina dins de la gamma completa d'extrusores de dos eixos. La seva extraordinària relació cost-rendiment és d'interès especial per a pimes.

L'espectre de procés de la Sèrie ZE Basic comprèn les tasques següents:

  • plastificar i aliar plàstics,
  • incorporar materials de reforç en poliolefines i plàstics tècnics,
  • producció de masterbatch,
  • incorporar fibres naturals en poliolefines i plàstics tècnics

Com comandament s'usarà la segona generació del Berstorff Process Control Advanced, amb nova pantalla d'usuari, el sistema operatiu Embedded XP i altres avantatges.

Un altre dels camps en què l'empresa sorprendrà a la K és el de les escumes, amb quatre grans temes: instal·lacions tàndem Berstorff ZE / KE; augment de competència per a instal·lacions d'escuma single a base d'una extrusora de dos eixos amb refrigerant de la massa fosa, escuma polipropilè com làmina, perfils o "beads" (EPP) i nou capçal de bufat de làmina "easy gap".

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis