Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un gran pedido para Berstorff durante la K

Un gran comanda per Berstorff durant la K

17/01/2005

17 gener 2005

Durant la passada edició de la fira K, Berstorff ( www.berstorff.de ), representada a Espanya per Coscollola ( www.coscollola.com ), va rebre un gran comanda de l'empresa Penoplex, de Sant Petersburg, el princjpal fabricant rus de panells de PS. La comanda, per un valor de 8 milions d'euros, va ser signat a l'estand.

Al principi Berstorff subministrarà dues línies completes per a la producció de panells escumats. Consisteixen en dues línies, una ZE 60/KE 150 i una ZE75/KE 250 que sumen una capacitat de producció de 1.000 kg / h. Però la comanda també inclou equips de tractament secundari, com maquinària per al reciclatge en línia i per a l'embalatge.

Aquesta nova inversió forma part de l'estratègia d'expansió de Penoplex, una companyia que va començar a produir panells de XPS el 1998 i que des de 2004 també fabrica perfils de XPS. Amb una producció anual de 500.000 metres cúbics i una quota de mercat que supera el 60 per cent, Penoplex s'ha erigit en líder rus del mercat de panells, una posició reforçada amb les noves inversions. Es tracta de productes que s'utilitzen sobretot com aïllants en la indústria de la construcció i com a revestiment de canonada de petroli i gas.

Les màquines ZE / KE són el nou disseny de Berstorff i uneixen la capacitat de barreja de l'extrusora de doble cargol ZE i les bones propietats de refredament de les extrusores monoeix KE. Permeten utilitzar CO2 com a agent hinchante respectuós amb el medi ambient.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis