Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a B&R no faltó a su cita con Hispack&Bta
Una de les principals novetats va ser el ‘Modular programari engineering’, que permet que diversos integrants d'un mateix equip de desenvolupament puguin treballar en un mateix projecte en paral·lel

B&R no va faltar a la seva cita amb Hispack&Bta

Redacció Interempresas11/06/2012

11 de juny de 2012

Com ja va succeir en l'edició anterior, la marca va estar present en la cita de l'envàs i la indústria alimentària, on una gran afluència de públic, des d'autònoms, enginyeries, fabricadores de maquinària i grans multinacionals, van poder apropar-se al stand per veure les innovacions que la marca està introduint al mercat. Així van poder veure de primera mà el nou aspecte de l'eina de programació Automation Studio 4, la qual B&R té previst alliberar a la fi d'aquest any 2012. Van ser els propis enginyers d'aplicacions del departament tècnic de B&R Espanya els que mostraven i explicaven les novetats que Automation Studio 4 incorpora.
Una de les primeres novetats a destacar és l'anomenat ‘Modular programari engineering’, que permet que diversos integrants d'un mateix equip de desenvolupament puguin treballar en un mateix projecte en paral·lel. Una altra de les millores d'Automation Studio 4 és l'entorn gràfic per a l'edició de l'arbre de maquinari conegut com System Designer. Treballa de forma paral·lela a l'editor actual, i permet que simplement fent ‘drag & drop’ del nou catàleg de maquinari es pugui crear una configuració de maquinari en poc temps. A més, gràcies a una col·laboració amb Eplan, és possible exportar i importar l'arbre de maquinari d'un projecte d'Eplan Electric P8. Finalment esmentar l'addició de noves funcions de programació, el suport del llenguatge C++, OPC UA i la gestió d'enviament i rebut de missatges HTTP en aquesta última versió d'Automation Studio.

Però no solament s'han presentat novetats a l'entorn de programació. Tot el stand de B&R va presentar novetats de maquinari. Es podien trobar les noves famílies de PC industrials amb processadors Atom APC510 i APC511, de les quals cal destacar el seu compacidad i escalabilidad. Una altra novetat que treballa amb tecnologia Atom són els Power Panell 500 d'acer inoxidable, els quals han estat dissenyats per complir amb les exigències que els entorns higiènics requereixen (DIN EN 1672-2). A més, estan disponibles amb diferents categories de protecció, des d'IP65 fins a IP69K.

Stand de B&R en Hispack 2012
Stand de B&R en Hispack 2012.
També van estar presents innovacions en la família de mòduls X2X. Per exemple, les noves botoneras de 6 botons amb il·luminació en 4 colors i amb protecció IP65, la cuales segueixen suportant M8/M12. Així com el nou mòdul d'entrades analògiques d'alta densitat, els quals permeten connectar fins a 8 canals; o el mòdul que permet una anàlisi freqüencial de senyals analògics orientat a la prevenció de danys en components de maquines, com poden ser els coixinets. Per acabar, també es van veure nous mòduls que donen suport als protocols de comunicació Profinet, M-Bus o IO-Link.

Com a últim, però no menys important, fer esment a varis dels nous equips de l'entorn de motion. El primer d'ells és la família de servo accionaments descentralitzada ACOPOSmuilt65m. Amb aquesta família de productes, B&R introdueix al mercat uns servo accionaments que estan muntats directament sobre el propi motor. Les característiques més interessants d'aquesta gamma de productes són la seva categoria IP65, el conexionado amb cables híbrids (potència, comunicacions i safety) i la capacitat de penjar des d'ell altres mòduls descentralitzats de la família X67. El segon és la versió d'ACOPOSmicro servo capaç de treballar amb motors lineals LinMot. D'aquesta manera B&R és capaç d'integrar en la seva solució una tecnologia en auge com és la dels motors lineals.

Com és habitual en B&R en totes les fires a la qual vas agafar, va portar una màquina de demostració de nom Packer amb la qual B&R demostrava la seva capacitat d'integració de la robòtica en el seu sistema. En aquesta màquina hi ha tres robots de diferents fabricadors: un braç robot de Stäubli, un robot esgarrapa i un robot XYA. Tots ells moguts pels servo accionaments ACOPOSmulti i controlats per un sol PLC fent ús de la tecnologia CNC/Robotics. Afegir que, a més de controlar els perfils de moviments de tots els robots, el mateix PLC gestionava fins a quatre pantalles HMI, el safety, la perifèria d'entrades i sortides i la pneumàtica, entre uns altres. És a dir, un exemple real d'una completa integració de tots els elements necessaris per fabricar una màquina usant B&R. Aquesta màquina de demostració va tenir un gran acolliment entre els assistents a la fira. No en va, es podia observar com els tres robots feien diferents operacions típiques de qualsevol procés de packaging, com col·locar una pilota de golf en una base, tapar-la o descartar la mateixa segons el seu color. Aquesta última operació gràcies a que a més d'integrar els robots en el seu sistema compta amb una càmera de Cognex totalment integrada en Powerlink, gràcies a la col·laboració existent entre B&R i Cognex.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis