Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva solución para la preparación de pedidos Split Case
SSI Schaefer presenta la seva última innovació en l'Exhibition Village del SIL

Nova solució per a la preparació de comandes Split Casi

Redacció Interempresas22/05/2012

22 de maig de 2012

Fulfilment Factory és una solució innovadora per a la preparació de comandes i l'embalatge de peces petites en una combinació d'i-commerce i comerç minorista. Es tracta d'un enfocament nou per a la preparació de comandes Split Casi adaptat particularment als reptes moderns dels canals múltiples de venda i distribució.

Els sistemes tradicionals normalment estan optimitzats per a un canal de distribució específic. Fulfilment Factory facilita a un centre de distribució el processament eficient dels més variats tipus de comandes, com els de l'i-commerce i del comerç minorista. A més és apta per el ‘handling’ de diferents marques i fins i tot gammes molt variades de productes dins del mateix centre de distribució. Les compres per Internet plantegen una sèrie de nous reptes per als proveïdors. Aquests inclouen la necessitat de la manipulació de devolucions, la posada a la disposició d'una selecció ampliada amb un nombre major d'articles en estoc, la necessitat de garantir el ràpid lliurament de comandes rebudes, així com la capacitat d'enfrontar de manera eficient les variacions considerables de les càrregues de treball diàries i estacionals.

En el sistema Fulfilment Factory de SSI Schaefer s'usa un sistema de transport aeri amb ‘carriers’ estàndard aptes per ser equipats amb transponders...
En el sistema Fulfilment Factory de SSI Schaefer s'usa un sistema de transport aeri amb ‘carriers’ estàndard aptes per ser equipats amb transponders RFID.

A causa d'altres tendències actuals com els canvis ràpids que es produeixen en la moda i en el desenvolupament de productes, els productes a emmagatzemar en un centre de distribució no són de llarga vida, la qual cosa significa un repte gairebé insuperable en termes de la col·locació dels productes en els sistemes de magatzematge tradicional. Per enfrontar-se a aquests requeriments variables del futur i al mateix temps reduir al mínim les despeses de la distribució, SSI Schaefer va desenvolupar la solució de Fulfilment Factory.

Això resulta en una reducció considerable de les despeses de processament de comandes molt petites i a més crea la possibilitat de manejar, amb un grau d'eficiència igualment alt, una barreja variable de comandes més grans del comerç minorista i comandes directes més petits en qualsevol combinació. Un sistema del tipus Fulfilment Factory normalment inclou un mòdul flexible de búfer dinàmic. Això es pot utilitzar per a diversos propòsits, però sobretot per a la manipulació de devolucions completament automàtica, així com per a l'extracció i l'emmagatzematge de peces individuals.

Ja que Fulfilment Factory aconsegueix el mateix grau d'eficiència en el processament de comandes petites i grans, es presenta com una solució fiable pel que fa al futur i als canvis imprevisibles de les estructures comercials. Aquests poden incloure variacions en la quantitat de SKU, la distribució o la quantitat de diferents tipus de comandes a processar per dia. El sistema és fàcilment ampliable i pot ser adaptat posteriorment i integrat amb altres tecnologies com els transelevadores o els sistemes d'empaquetat automàtics o semiautomàtics.

Fulfilment Factory facilita a un centre de distribució el processament eficient dels més variats tipus de comandes...
Fulfilment Factory facilita a un centre de distribució el processament eficient dels més variats tipus de comandes, com els de l'i-commerce i del comerç minorista.

En el marc del Fulfilment Factory de SSI Schaefer s'han aplicat diferents innovacions i tecnologies. S'usa un sistema de transport aeri amb ‘carriers’ estàndard aptes per ser equipats amb transponders RFID. Gràcies a l'ocupació d'aquest sistema de transport econòmic i fiable que tradicionalment s'usa per a la distribució de peça penjada, és possible aconseguir rendiments elevats.

La majoria de les solucions de manipulació de materials per a aquest sector manegen cartrons o cubetes. Fulfilment Factory maneja tots els articles individualment, en borses separades, i per això és capaç de transportar, acumular i proporcionar els articles en la seqüència correcta segons els requeriments del cas.

Fulfilment Factory a més permet crear un ‘búfer dinàmic’ per a articles solts. Aquest búfer localitzat entre l'àrea d'alimentació i l'àrea d'embalatge pot complir diverses funcions com per exemple l'acumulació de devolucions, l'acumulació de ‘restes’ de el ‘picking’ de cartrons plens o de les extraccions del transelevador o el magatzematge de productes preparats per endavant per anivellar la càrrega de treball diari. Gràcies a la seqüenciació de productes preparats s'optimitzen els processos d'empaquetat i càrrega.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis