Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevo centro logístico automático para Greiner Bio One
SSI Schaefer realitza en qualitat de contractista general el nou centre logístic per Greiner Bio One en Kremsmünster (Àustria)

Nou centre logístic automàtic per Greiner Bio One

Redacció Interempresas16/05/2012

16 de maig de 2012

Greiner Bio-One és una de les principals empreses en el sector de productes HTS per a l'exploració farmacèutica de principis actius. En el sector dels aparells de mostreig el Grup Greiner ha aconseguit durant anys un alt percentatge del mercat i ja s'ha posicionat en les primeres posicions del mercat a diverses regions. Però el seu continu creixement va fer imprescindible una ampliació del centre logístic en Kremsmünster.
Imagen

S'estava contemplant la construcció d'un centre logístic automatitzat atès que amb la replanificación del magatzem automatitzat es pogués aconseguir una rotació d'estocs més alta i una expedició de mercaderia més ràpida. Enfocant aquesta visió, el Grup Greiner va prendre la decisió d'aplanar el camí per al futur quant a logística juntament amb SSI Schaefer com a contractista general.

De productor de suro a empresa multinacional en el sector de material sintètic

Tot va començar a la fi del segle XIX amb una petita producció de suro. Avui el Grup Greiner amb la seva seu en Kremsmünster (Alta Àustria) és una multinacional important en el sector de plàstics. L'empresa, amb una xarxa de producció i distribució en més que 100 països del món i uns 1700 empleats, està tenint un èxit espectacular en tots dos sectors.

Acabat en temps rècord

En només un any de termini de construcció es va acabar el nou centre logístic. Amb SSI Schaefer en qualitat de contractista general es va construir en una superfície de més que 4.000 metres quadrats un centre logístic que consisteix d'un magatzem de gran altura i de les zones de recepció i expedició de mercaderia. La zona de ‘picking’ està situada en la planta alta. El magatzem ja existent s'utilitza ara per al proveïment de material d'ambdues produccions.

El centre logístic

El magatzem de gran altura de SSI Sshaefer consta de 4 passadissos amb un magatzem de palés de doble profunditat. Amb més de 5.000 ubicacions i un pes de 500 kg per palé, Greiner Bio One disposa de capacitats suficients per estar preparada per al futur. Els quatre transelevadores dels quatre passadissos del magatzem de gran altura disposen de forquetes telescòpiques. Cada transelevador està instal·lat de tal manera que pugui funcionar en cicles dobles. Significa que mentre que s'emmagatzema una unitat de transport, es desalmacena una altra unitat de transport a la volta.

Els palés de productes acabats que van arribant de l'esterilització s'emboliquen automàticament i passen pel control de sobrepès. Un carro de distribució s'encarrega de la distribució de palés als passadissos de magatzem individuals.

Imagen

El procés de ‘picking’ - mercaderia a home - Pick by Light

El procés de ‘picking’ es duu a terme en la planta alta del centre logístic. Aplicant el procediment ‘mercaderia a home’ el ‘picking’ es realitza a través de tres llocs de treball. Els palés d'origen es posen damunt de taules elevadores que permeten una adaptació òptima de l'altura de treball. Un altre punt destacat és el sistema Pick by Light. Aquest mètode permet transmetre-li al preparador els articles i les quantitats que s'han de preparar a través d'un senyal de llum situada damunt del compartiment d'on es treu la mercaderia. Els clars avantatges del sistema Pick by Light consisteixen en un augment del rendiment durant el procés de ‘picking’ i una disminució d'errors en combinació amb una major flexibilitat.

Posada a disposició per a l'enviament

Un carro transfer porta als palés d'enviament a línia de desalmacenamiento, on poden ser acumulats damunt de carrils pendents. Darrere de cada parell de carrils hi ha espais per permetre l'accés en cas d'haver d'intervenir manualment quan es queda embussat un palé.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis