Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Jordi Salvans, jefe ventas de Inyección de Helmut Roegele
Últimes tendències en molins per a plàstics

Entrevista a Jordi Salvans, cap vendes d'Injecció d'Helmut Roegele

Redacció Interempresas10/05/2012

10 de maig de 2012

“Un molí tecnològicament avançat ha de garantir un tall de material net i sec que no generi pols”

Jordi Salvans, cap vendes d'Injecció d'Helmut Roegele
Jordi Salvans, cap vendes d'Injecció d'Helmut Roegele.

Quin és el perfil més habitual d'un comprador de molins? És un transformador —que necessita triturar les seves peces defectuoses—, és un reciclador...?

El perfil més habitual de l'empresa que utilitza els nostres molins és aquella que té la inquietud o necessitat de reciclar les bugades, deixalles, desaprofitaments o peces defectuoses procedents dels sistemes de transformació utilitzats per cada empresa. El fet de triturar, reciclar a peu de màquina i reutilitzar el material en continu aporta una reducció de cost en la producció i evita el risc de contaminació i mala manipulació del material.

En el cas de partides de peces defectuoses i voluminoses també s'utilitzen molins amb dos objectius principals: recuperar la matèria primera i reduir l'espai ocupat per les peces, ja que en alguns casos aquestes poden ocupar un volum molt important en l'empresa.

Quin és la característica més valorada pels compradors en un molí?

Les empreses que compren els nostres molins Wanner són clients molt exigents amb l'equip, que valoren i busquen un òptim equilibri entre els aspectes tècnics i funcionals del molí, tals com un bon accés a la càmera de trituración, facilitat per a la neteja de l'equip, un elevat parell per evitar el bloqueig del rotor, trituración sense pols, bona insonorització amb un nivell de soroll baix, que sigui un equip robust i fiable i, òbviament, que el consum d'energia per cada quilo de material triturado sigui l'òptim.

A priori, sembla que els molins són un tipus d'equip amb poca tecnologia. És això cert? Què ha de garantir un molí tecnològicament avançat?

Sí, per a molta gent els molins són aparells relativament simples. Gens més lluny de la realitat: els molins també han evolucionat tecnològicament. Avui dia en funció del tipus de material a triturar i del rendiment requerit, Wanner ens pot oferir diferents alternatives tecnològiques, des de molins per a laboratoris, molins de baixes revolucions amb corrons dentats per a materials trencadissos, molins amb transmissió directa i elevat parell, fins a molins amb transmissió per corretja i volant d'inèrcia, molins universals, molins per a peces voluminoses, molins per retales de film, sistemes de regranceado compactes i molins modulars amb tremuges especials.

Un molí tecnològicament avançat ha de garantir un tall de material net i sec que no generi pols, de manera que puguem obtenir un material triturado net i homogeni. Per a això la geometria i distribució de les fulles és molt important. La caixa de trituración ha de ser sòlida i robusta, construïda amb components de fosa per absorbir les vibracions. D'altra banda, el molí ha d'estar perfectament insonoritzat per garantir un nivell sonor baix. Els molins d'última generació ens permeten obtenir un màxim rendiment amb un consum d'energia mínim. Per obtenir una bona qualitat del material triturado és fonamental una anàlisi prèvia dels materials i peces a triturar i un bon assessorament per poder definir el molí apropiat per a cada aplicació.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis