Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carboneras exhibe su vasta experiencia en el mundo de la estampación
La signatura mostra les màquines disponibles de les seves representades

Carboneras exhibeix la seva vasta experiència al món de l'estampació

Redacció Interempresas08/05/2012

8 de maig de 2012

En els 40 anys que Carboneras Internacional porta al món de l'estampació, la gestió tècnica i comercial d'innombrables projectes li ha facilitat l'adquisició d'un nivell tecnològic i una experiència per part dels seus tècnics, que aporten directament als projectes que els plantegen els seus clients. Una vasta experiència que els visitants de la BIEMH poden veure, en el pavelló 5, stand C58/D57, on exposa les solucions de les seves representades.

Premsa de 55 t de Mios
Premsa de 55 t de Mios.

Amb la intenció de facilitar una àmplia visió de les seves capacitats i experiències acumulades, la signatura exposa en el seu espai en el certamen diferents novetats per al món de l'estampació.

En primer lloc la premsa excèntrica Mios de 55 tones de capacitat i estructura de coll de cigne, equipada amb un equip de control d'esforç Imco, i una altra premsa excèntrica Mios, de 20 tones de capacitat i estructura de coll de cigne, equipada amb dispositiu mecànic de desbloquejo.

Carboneras Internacional mostra també el tránsfer electrònic de 3 eixos de Dt.-el, de doble barra, amb diversos exemples de processos d'estampació de peces facilitats per alguns dels seus clients.

En el stand pot veure's també el sistema de lubrificació mitjançant polvoritzat de Die Tronic, en continu i gestionat des d'una central de comandament amb el dipòsit de lubrificant integrat.

Sistema de lubricació en continu
Sistema de lubricació en continu.

De Saronni, exposa l'enderezador de 160 mm d'ample, equipat amb 2 corrons de tracció i 21 corrons de redreçat, tots ells motoritzats; concebut per redreçar material d'un espessor entre 0,3 i 1 mm a una velocitat de 80 m/min.

D'aquesta signatura mostra també l'alimentador electrònic per alimentar material de 400 mm d'ample màxim i un espessor fins a 4,5 mm amb una velocitat d'avanç en automàtic regulable de 2 a 100 m/min i una repetibilidad de pas fins a +/- 0,05 mm.

Alimentador electrònic de 400 mm d'ample màxim
Alimentador electrònic de 400 mm d'ample màxim.

D'altra banda, de G.P.A, Carboneras Internacional mostra els diversos alimentadors pneumàtics per a diferents amples i carreres, de construcció compacta, adaptats per muntar en el mateix encuny, així com diverses electrovàlvules de seguretat per a premses, de doble cos i dotades amb un sistema de monitoraje dinàmic del funcionament; elements imprescindibles en les premses per complir la normativa CE.

Empreses o entitats relacionades

Carboneras Internacional

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis