Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La maquinaria de prensado, gran protagonista de Indústries Fac en Bta
Pavelló 4, stand C90

La maquinària de premsatge, gran protagonista d'Indústries Fac en Bta

Redacció Interempresas04/05/2012

4 de maig de 2012

Com en cada edició de Bta, Indústries Fac en 2012 presenta als seus clients els avanços i millores en la seva línia de maquinària i sistemes. Les exigències que el mercat i els clients requereixen de les màquines creen la necessitat d'una constant evolució de les mateixes. Per a l'empresa gironina, aquest repte constant, significa la satisfacció de poder oferir el més alt nivell de servei als seus clients.
Una de les màquines que es poden veure en aquesta edició de Bta és la premsa PET-1R-1050, que inclou el sistema de càrrega automàtic de pernil en motlle amb el seu format de pernil premsat de gran rendiment. Les mostres del resultat del premsatge de pernils i paletes de diversos clients estan exposades al públic.

Així mateix s'ha evolucionat en el sistema de càrrega i descàrrega en motlle, amb un equip que permet modelar i desmoldear els pernils independentment del sistema o equip de premsatge que disposi el client.

Nova premsa PET-1R-1050 d'Indústries Fac
Nova premsa PET-1R-1050 d'Indústries Fac.
Destacar que s'ha avançat en el sistema automàtic del rentat i assecat per escombratge de motlles, amb diversos models per a produccions petites o grans. Amb aquest equip, els clients poden completar la línia de premsatge en motlles de forma clarament còmoda i satisfactòria amb uns resultats excel·lents.
Indústries Fac presenta en aquesta edició de BTA, la representació de les següents grans signatures del sector de l'alimentació: Tecnical, Tecau, Turatti, Henkovac, Nieros, Daga, Procut, Creminox i Verinox. Amb aquestes representades, complementa de forma molt significativa les possibilitats ofertes als clients, abastant més àmpliament el sector cárnico, a més dels sectors de la fruita i verdura, sector làctic, etc. Seguir avançant per donar el millor servei als seus clients és el principal objectiu d'Indústries Fac.

Empreses o entitats relacionades

Indústries Fac, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis