Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Fundación Icil visita el almacén de Mercadona en Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona)

La Fundació Icil visita el magatzem de Mercadona a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

04/05/2012

4 de maig de 2012

La Fundació Icil va organitzar el dimarts 24 d'abril una visita a les instal·lacions que Mercadona té en la localitat barcelonina de Sant Sadurní d'Anoia. El Coordinador de la Divisió del Bloc Logístic de Sant Sadurní, Ángel Jiménez, va explicar amb detall totes les operacions logístiques que es duen a terme en aquestes instal·lacions des de les quals Mercadona subministra a 171 tendes de Catalunya i a alguns altres centres d'Aragó.
Aquest centre logístic de Mercadona ocupa una superfície de 150.000 metres quadrats, dels quals 75.000 són construïts, estant repartits en tres edificis diferenciats. Actualment, est el bloc logístic és el més gran de Mercadona a Espanya. Amb una capacitat de manipulació de 10.000 palés diaris, actualment Mercadona mou en aquest centre uns 9.500 palés. Aquest nivell de saturació és un dels motius que ha portat a la companyia a construir un nou centre logístic a Abrera.
Respecte a la distribució, Mercadona duu a terme una tercera part de les operacions de proveïment dels seus supermercats en horari nocturn, entre les 10 de la nit i les 6 del matí. La resta d'operacions de subministrament a les tendes es duu a terme durant el dia. La logística de proveïment de productes de Mercadona també està especialment dissenyada: tots els seus proveïdors descarreguen el gènere en els centres de distribució de la companyia, amb el que cap subministrador lliura directament en tenda.
foto

Empreses o entitats relacionades

Fundación ICIL - Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis