Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a B&R permite la fácil integración de los robots Stäubli usando drivers uniVAL y redes Powerlink

B&R permet la fàcil integració dels robots Stäubli usant drivers uniVAL i xarxes Powerlink

27/04/2012

27 d'abril de 2012

Els robots Stäubli ara poden ser directament operats amb controls de B&R. Això és possible gràcies a l'interfície Powerlink en els drivers uniVAL de Stäubli el qual permet transferir els programes de Generic Motion Control dels controladors de B&R als robots. D'aquesta manera, els enginyers de robòtica poden usar la programació uniforme i el mitjà d'operació proporcionat pels controlis B&R. Els robots són connectats a la xarxa usant Powerlink, l'estàndard Ethernet de temps real. Quan s'usa un control d'alt nivell, els controls dels robots Stäubli es canvien a manera passiva, el qual encara els permet comprovar cuales dels comandos que li arriben són vàlids pel que fa a cinemàtica i seguretat.

L'interfície d'operació uniforme significa que els operadors del sistema poden estalviar temps, diners i treball durant el comissionat i el servei. Per als fabricants de maquinària, la reducció dels interfícies no solament significa un preu de venda més baix, sinó a més la reducció dels temps de cicle de producció, retallant costos també.

Els robots Stäubli estan connectats a la xarxa usant Powerlink, l'estàndard Ethernet de temps real
Els robots Stäubli estan connectats a la xarxa usant Powerlink, l'estàndard Ethernet de temps real.
A això se li suma que la xarxa Powerlink compartida també ofereix un diagnòstic completament uniforme així com la capacitat d'implementar solucions integrades, des d'aplicacions de visualització i control de moviments i de robots, fins al control de qualitat integrat processant imatges en una veritable xarxa de temps real.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis