Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Marel, marca de referencia en el procesado de alimentos
Pavelló 4, stand C180

Marel, marca de referència en el processament d'aliments

Redacció Interempresas26/04/2012

26 d'abril de 2012

Marel, proveïdor mundial d'equips, sistemes i serveis avançats per a la indústria del processament d'aliments, es presenta en Bta aportant solucions que combinen maquinària i avançat programari, automatitzant una part important del procés i monitorizando als treballadors en els llocs manuals per treure el màxim rendiment de cada peça.
I-Cut 10 PortionCutter és la porcionadora precisa i fiable dissenyada per Marel per contribuir de forma immediata a millorar els resultats de l'empresa productora. Mitjançant uns senzills paràmetres programats en el panell de control es pot passar d'un tall manual d'escassa precisió a porcions exactes de productes cárnicos sense os (vedella, porc i be) amb el pes assignat. La I-Cut 10 també permet un estalvi substancial de mà d'obra a causa de la velocitat i la versatilitat de la màquina. La millora en els resultats garanteix encara més una recuperació molt ràpida de la inversió. El disseny de la màquina facilita molt la seva neteja, assegurant un alt nivell d'higiene, i la seva petita grandària facilita la seva implantació en pràcticament qualsevol lloc de la seva planta.
Porcionadora I-Cut-10 Portion Cúter de Marel
Porcionadora I-Cut-10 Portion Cúter de Marel.
En el stand de Marel el visitant pot observar demostracions en viu del seu programari de control de producció i trazabilidad. Innova constitueix una solució informàtica completa per a les empreses modernes de processament d'aliments i el seu objectiu és optimitzar els beneficis i el rendiment global de la producció. Innova abasta tota la cadena de valor del cicle de producció, des de la recepció de matèries primeres fins al lliurament dels productes finals, proporcionant tots els indicadors clau de rendiment per a cada fase, així com trazabilidad de principi a fi.

D'altra banda, Speedbatcher permet la preparació de lots a pes fix, alta precisió i mínim sobrepès. Proporciona un pesaje i registre automàtics de tots els paquets. És un equip fàcil de manejar gràcies a l'indicador gràfic M3000 de fàcil ús, i compta amb una excel·lent higiene gràcies al fàcil accés per a la seva neteja.

Imagen
I un sistema revolucionari de format de baixa pressió: Revoportioner. Amb aquesta màquina es poden fabricar productes perfectament formats a baixa pressió que mantinguin l'estructura i textura de la matèria primera. És igual que es processi carn de boví, carn de pollastre o barreges de carn de porc, la Revoportioner processa sense cap problema tot tipus de masses cárnicas. I els seus tambors de format ràpid i fàcil canvi, permeten produir pràcticament qualsevol format que es desitgi.
Marel exposa en el seu stand la seva àmplia gamma de bàscules robustes
Marel exposa en el seu stand la seva àmplia gamma de bàscules robustes.
A més el visitant podrà trobar en el stand de Marel bàscules robustes, amb una gran precisió en el pesaje; Polyline, línies d'èxit per a carns cuites, productes elaborats i formatges; i ValueSpray, un sistema de marinado en línia per aspersión.

Empreses o entitats relacionades

Marel Food Systems, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis