Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dibal expone en Hispack&Bta sus soluciones de pesaje y etiquetado para comercio e industria
Pavelló 5, stand C180

Dibal exposa en Hispack&Bta les seves solucions de pesaje i etiquetatge per a comerç i indústria

Redacció Interempresas24/04/2012

24 d'abril de 2012

Els nous productes d'aquest conegut fabricador són el fruit de la forta inversió en R+D+i realitzada per Dibal durant els últims anys, que li ha permès presentar en Hispack&Bta una gamma totalment renovada, que destaca per la seva tecnologia, disseny i prestacions.
Dels equips que conformen el catàleg actual de Dibal, els visitants del stand podran conèixer in situ, entre uns altres, els següents:

- Balances comercials Gamma 500: amb display en color, servidor web integrat, comunicacions Ethernet, Wi-Fi o Homeplug, impressores de tiquets o etiquetes d'alta resolució i velocitat, etc.

- Balances comercials amb pantalla tàctil en el costat venedor i TFT publicitari en el comprador.

Dibal presenta en BTA, entre altres productes, les seves balances comercials Gamma 500 (a l'esq.) i les balances amb visor PC integrat (a la dta.)...
Dibal presenta en BTA, entre altres productes, les seves balances comercials Gamma 500 (a l'esq.) i les balances amb visor PC integrat (a la dta.).
- Sistemes automàtics d'alta velocitat: per pesaje+etiquetat, control i classificació per pes.

- Detectors de metalls multifrecuencia d'elevada sensibilitat.

- Visors industrials per a connexió a plataformes de pesaje, realitzats sobre arquitectura PC, amb pantalla tàctil i integració amb les aplicacions informàtiques del client.

- Mòduls de pesaje dotats de PLC programable per a la realització d'instal·lacions de pesaje estàtic o dinàmic, control de pes, classificació i ompliment.

En la web renovada de Dibal, l'usuari pot descarregar-se les fitxes de tots els productes
En la web renovada de Dibal, l'usuari pot descarregar-se les fitxes de tots els productes.
Per qui no tingui oportunitat de visitar el stand o desitgi disposar d'informació complementària, Dibal disposa d'una pàgina web totalment renovada (www.dibal.com), en la qual el client podrà consultar i descarregar totes les fitxes de producte.

Empreses o entitats relacionades

Dibal, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis