Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Fundación Icil organiza en Hispack el 'Logistic Corner'

La Fundació Icil organitza en Hispack el 'Logistic Corner'

20/04/2012

20 d'abril de 2012

La Fundació Icil organitza el ‘Logistic Corner’ del saló Hispack, certamen que se celebra del 15 al 18 de maig a Barcelona, i que serà un punt de trobada i de conferències en el qual diversos professionals donaran a conèixer les últimes tendències i solucions relacionades amb el ‘packaging’, els sistemes d'embalatge i transport i la intralogística per fer més eficient i competitiva la cadena global de subministrament.

Els experts reunits per la Fundació i vinculats a empreses relacionades amb sectors com el farmacèutic, begudes, alimentació, enginyeria i consultoria, parlaran sobre la identificació, l'automatització, els sistemes d'envàs i transport intern en magatzems i la tecnologia que han desenvolupat i aplicat per aconseguir una optimització de costos i una logística més integrada amb els processos en les organitzacions.

El ‘Logistic Corner’, que es desenvoluparà en el palau 1 d'11:00 a 13:00 hores, és un espai de trobada que el seu objectiu és presentar una seriï experiències i casos de bones pràctiques i d'èxit que diverses empreses han implantat en les seves cadenes logístiques integrades. Aquestes iniciatives desplegades per les organitzacions estan estretament relacionades amb el ‘packaging’, els sistemes d'envàs, embalatge i transport (caixes, palés, contenidors, etc.) i la intralogística, amb la finalitat última de fer més eficient i competitiva la cadena global de subministrament, des dels proveïdors fins al client final.

A través de les diferents intervencions i presentacions dels diversos professionals participants, la Fundació Icil vol donar a conèixer les últimes tendències desenvolupades i aplicades en i per empreses de sectors tan diversos com el farmacèutic, el de begudes i alimentació, enginyeria i intralogística o l'i-commerce, que busquen optimitzar costos i integrar la logística en els seus processos.

Els casos pràctics que es presentaran en les conferències de el ‘Logistic Corner’ seran un clar exemple de les solucions, tant genèriques com personalitzades, que les empreses han desenvolupat per cobrir necessitats específiques en l'àmbit de la supply chain, recolzant-se en l'estreta col·laboració entre proveïdors i clients.

Programa dimarts 15 de maig

11:00–11:30 h. Tecnologies d'identificació de Codis de Barres amb càmeres de visió artificial, mesurament volumètric i pesaje aplicades tant en el sector de la paqueteria, courier i express com en el del magatzematge i la distribució. Ponent: Luis Talavera, director comercial de LYL Enginyeria.

11:30–12:00 h. Tres propostes per reduir els costos logístics en el sector de l'embalatge. Ponent: Ezequiel Abad, ‘Manager i Business Development’ de Chep Espanya

12:00–12:30 h. Automatització en l'i-commerce: el cas de Privalia. Ponent: Jesús Majem, soci director d'Abbrain.

12:30–13:00 h. Displays promocionals. Com incrementar les vendes i optimitzar els costos en l'última milla de la distribució. Ponent: Roberto Aguado, ‘Màrqueting Manager’ de Chep Espanya

Programa dimecres 16 de maig

11:00–11:30 h. Gestió de la Logística Interna amb SAP en els centres de DAMM. Ponent: Josep Francesc Plensa Suñé, director Oficina d'Espanya de la Línia de Negoci d'Indústria i Distribució de Tecsidel.

11:30–12,00 h. Elecció SSI Schaefer. El benefici que proporciona una bona solució. Ponent: Pedro Macià, Responsable comercial de la divisió de caixes i contenidors de SSI Schaefer.

12:00–12:30 h. Innovació: el palé de plàstic retornable en el sector de begudes. Ponent: Alberto García Ruíz, adreça de Projectes de Supply Chain del Grup Mahou-San Miguel.

12:30–13:00 h. Logística i Packaging: una mirada transversal en el sector de l'alimentació. Ponent: Oscar de Gruijter, director general de Stork Inter Iberica S.A.O.

Programa dijous 17 de maig

11:00–11:30 h. Vehiculos autoguiados al servei de la competitivitat. Ponent: Rubén Martínez García, coordinador de Relacions amb Stakeholders, Stakeholder Relations Manager.

11:30–12,00 h. Innovació i sostenibilitat en envasos. Ponent: José Núñez-Cobos, ‘Commercialization Manager’ de Coca-cola Iberian Division.

12:00–12:30 h. Presentació projecto Embalatge Sector Farmacèutic amb temperatura controlada (72 hores). Comitè Tècnic Farmacèutic de la Fundació Icil. Ponent: Eduard Monrós, cap de magatzem distribució producte acabat Farma de Merck, S.L.

12:30–13:00 h. Compaginar l'experiència d'ús amb la logística. Ponents: Belén Bella Rierol, directora de projectes de disseny i innovació d'Idom; Menno Veefkind, director de projectes de disseny i innovació d'Idom.

Programa divendres 18 de maig

11:00–11:30 h. Aplicacions vàries en transport i distribució interna amb sistema sense discontinuïtat. Ponent: Miguel Salines, director general de Ferag Ibèrica S.A., Denipro Ag.

11:30–12:00 h. Preparació de comandes en i-commerce mitjançant classificadors matricials. Ponent: Peter Voet, ‘Manager Sales & Màrqueting Manager System Desing’ d'Equinox Material Handling Equipment BV.

12:00–12,30 h. ‘Wacker’. Preparació de comandes d'unitats limitades directament a caixa embalatge, amb sistema monorraíl. Ponent: Rolf Schönenberger, CEO Schönenberger System GmbH.

12:30–13:00 h. Conclusions Finals. Ponent: Jaime Mira, director tècnic de la Fundació Icil.

Empreses o entitats relacionades

Fundación ICIL - Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis