Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una producción organizada para ofrecer soluciones integrales

Una producció organitzada per oferir solucions integrals

Redacció PU15/10/2003
L'empresa Sert Plastics, S.A. a Castellbisbal (Barcelona) es dedica tant a la construcció de motlles com a la transformació de plàstics. El nucli de l'empresa és la construcció de motlles d'alt rendiment. Partint d'aquí, Sert Plàstiques es va convertir en un transformador dedicat principalment a la producció de mobles i tapes posteriors per a la televisió, treballa per a empreses com Sony. Aquesta doble vessant capacita l'empresa per oferir als seus clients una solució integral (motlle-injecció).
Imagen
Sert Plastics presta els seus serveis fins i tot en l'àrea d'assessoria i disseny. El gerent de l'empresa, José M. Pastor afirma que la seva empresa acompanya als seus clients "al llarg de tot el projecte, des del disseny, passant per la construcció de motlles, fins a l'assumpció del risc de producció". L'objectiu per Sert és oferir una solució integral. D'aquesta manera, IMP, una filial de Sert Plastics, pot oferir motlles amb dimensions de fins a 1.200-1.800 - 1.500 mm, amb pesos de fins a aproximadament 15 tones. Per tant, IMP es troba entre els escassos constructors de motlles a Espanya que poden oferir motlles de grans dimensions. De la mateixa manera que es realitza habitualment en la producció de mobles i tapes posteriors per a televisors, l'empresa pot ocupar-se del manteniment o emprar els motlles que els proporcioni el propi client, del Japó, Corea o Amèrica. Gràcies a la capacitat de producció disponible, Sert Plastics pot oferir temps de desenvolupament ràpids. A més, nombrosos clients del sector de transformació de plàstics s'encarreguen també la construcció dels seus motlles a IMP per utilitzar posteriorment en les pròpies instal lacions de fabricació. El resultat és un creixement continuat i un desenvolupament tecnològic constant. Tant per a les seves pròpies necessitats com per a les comandes externs, l'empresa ocupa en aquesta àrea a uns 42 treballadors molt experimentats.

Automatització

Per a la fabricació, l'empresa Sert Plastics servir màquines d'emmotllament per injecció de la sèrie MC de Krauss-Maffei. El rendiment de plastificació i la disponibilitat d'aquesta sèrie han mostrat la seva eficàcia a Castellbisbal. Per tal de garantir el rendiment, Sert Plastics inverteix de manera continuada en una tècnica de processos moderna. Les peces de grans dimensions per a televisors i automoció plantegen unes exigències especials per a la fabricació i el dimensionament del motlle, resoltes en part gràcies a l'experiència de molts anys.

Per José M. Pastor, l'automatització de les cèl·lules de fabricació és de summa importància, ja que influeix en la rapidesa en què es poden atendre les comandes. També és necessària una substitució repetida dels motlles que ha de ser efectuada en un breu termini de temps. Sert Plastics pot garantir una elevada disponibilitat, no només de les màquines sinó també de l'experiència amb els motlles.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis