Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Suministros Ilaga organiza unas jornadas formativas e informativas con Greens y Martí Agrícola

Subministraments Ilaga organitza unes jornades formatives i informatives amb Greens i Martí Agrícola

21/03/2012

21 de març de 2012

Els passats dies 15 i 21 de març, Subministraments Ilaga conjuntament amb Greens (Fona/Tiro) i Martí Agrícola, va dur a terme en les instal·lacions de Greens a La Garriga, dues jornades formatives i informatives per a Fundacions i Centres Especials de Treball (CET), i per a empreses de jardineria de Barcelona. En elles, Pere Cañizares, responsable comercial per a Catalunya de Greens, va parlar de com gestionar la maquinària en temps de crisi (o com reduir els costos a l'empresa i fer-la més competitiva). La tranquil·litat de la garantia d'una inversió assegurada en maquinària recolzada per marques amb anys de presència al nostre país i per un importador amb anys d'experiència amb elles, va ser una de les idees que va transmetre Ramón Navarro, cap de Vendes d'Ilaga.
Les jornades van finalitzar amb una demostració de les últimes novetats en maquinària per a jardineria professional
Les jornades van finalitzar amb una demostració de les últimes novetats en maquinària per a jardineria professional.
També va haver-hi una conferència específica sobre el control del picudo vermell en les palmeres, impartida per Josep María de Fàbregues. Les jornades van finalitzar amb una demostració de les últimes novetats en maquinària per a jardineria professional.

Entre les marques presents, es va poder observar la línia de segadores de radi de gir '0' Wright, en les seves tres variants: Asseure, Stander i Velke. També es va poder observar el cortacésped Walker (primer cortacésped de radi de gir zero), una màquina dissenyada i construïda per al seu ús diari el disseny del qual i fàcil maneig li permet tallar la gespa sobre qualsevol terreny. Gràcies al seu sistema de control (sistema patentat) per operar i maniobrar eficientment: avanci o cap a enrere, radio de gir zero, i fre, tot mitjançant les palanques de maniobra.

Nova trituradora TS d'Ilaga: el model de tir autopropulsado GM10M
Nova trituradora TS d'Ilaga: el model de tir autopropulsado GM10M.
De les trituradores TS d'Ilaga (resultat de la fusió de les signatures francesa Saelen i alemanya Tünissen) va portar un dels nous models més característics, el de tir autopropulsado GM10M. Les fulles regulables del Cutting Disc de TS que utilitzen les trituradores Gardenmaster fan d'aquesta una trituradora de branques molt compacta.

Empreses o entitats relacionades

Suministros Ilaga, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis