Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Engel incorpora la tecnología gasmelt en sus inyectoras

Engel incorpora la tecnologia gasmelt en les seves inyectoras

19/03/2012

19 de març de 2012

En col·laboració amb la seva partner Bayer Kompressoren, Engel Àustria, signatura representada per Helmut Roegele, ha fabricat un nou mòdul per simplificar l'aplicació de tecnologia d'injecció assistida per gas. A partir d'ara, el monitoratge de fugides estarà disponible de forma estàndard.

Un alt grau de flexibilitat en el disseny, excel·lent estabilitat dels components i qualitat d'acabats, sota consum de material i cicles curts: la tecnologia d'injecció per gas (GIT) freqüentment ofereix beneficis en fabricar peces amb canals buits mitjançant la injecció. Amb una patent de protecció recentment acabada, aquest procés està cobrant molt auge. Juntament amb Bauer Kompressoren, Engel ara ofereix solucions clau per a la tecnologia d'injecció per gas sota el nom Engel gasmelt- solutions que desenvoluparà a partir d'ara.

Gràcies a la funció de monitoratge de fugides que ara s'inclou com a estàndard, la màquina d'injecció alerta a l'operador de sistema tan aviat com els valoris límits predefinits s'excedeixen. El mòdul GIT està totalment integrat en la unitat de control, CC 200 en les inyectoras Engel, de manera que l'operador és capaç de monitorizar el procés complet (incloent el subministraments de gas) a través del display de la unitat de control de la màquina.

Localitzada a Munic, Bauer Kompressoren ha estat el partner en exclusiva d'Engel Àustria en el camp de la tecnologia d'injecció per gas durant molts anys. Les solucions desenvolupades com a resultat d'aquesta col·laboració garanteixen l'eficàcia de l'operació i la màxima disponibilitat dels sistemes.

Una unitat de gasmelt compacta consisteix en un compressor, un acumulador de pressió i un mòdul de control de pressió
Una unitat de gasmelt compacta consisteix en un compressor, un acumulador de pressió i un mòdul de control de pressió.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis