Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a B&R: automatización en envase y embalaje de alto nivel
L'alta precisió i velocitat sumades a una extrema flexibilitat dels seus equips són les bases per a aplicacions d'altes prestacions, a més de reduir radicalment els costos

B&R: automatització en envàs i embalatge d'alt nivell

12 de març de 2012

A través dels anys B&R s'ha caracteritzat per la seva aposta de desenvolupar productes tecnològicament superiors de manera que cadascun d'ells es converteixi per si mateix en un avantatge competitiu. El procés de millora contínua de l'empresa li ha permès destacar-se a través dels anys en diferents sectors industrials i al seu torn participar activament en organitzacions com OMAC-PackML que busquen estandarditzar el desenvolupament de maquinària en la indústria d'envàs i embalatge.
És precisament en el sector d'envàs i embalatge on reconeguts fabricadors de maquinària com Ulma i Carugil a Espanya s'han vist indubtablement beneficiats aconseguint un augment notable en la rendibilitat de la seva maquinària:

  • automatització integrada, senzilla i escalable
  • estructures obertes per a la comunicació, programació i seguretat
  • flexibilitat en l'aplicació i configuració del maquinari
  • servo accionaments amb precisió de microsegons
  • ús d'estàndards com OMAC-PackML
  • alta precisió i major velocitat d'operació
  • accés i manteniment remot
  • gamma completa de productes d'automatització
  • reducció significativa de costos en tot sentit.
Grup de producte de B&R per a maquinària i processos d'envàs i embalatge
Grup de producte de B&R per a maquinària i processos d'envàs i embalatge.

Maquinària basada en arquitectura oberta

OMAC, per les seves sigles en anglès Open Modular Architecture Concept, és una organització amb seu a Amèrica del Nord no lucrativa formada en 1994, que avui compta amb més de 500 membres al voltant del món. La seva missió és el desenvolupament i ús de tecnologia oberta per a un millor control i automatització de sistemes enfocat a usuaris finals, OEMs, i proveïdors de tecnologia, on B&R participa activament convertint-se així en un soci ideal per a l'automatització de maquinària.

Dins d'OMAC existeixen diferents grups de treball, un dels quals és PackML que ha desenvolupat un model d'estats basat en el context d'envàs i embalatge tenint com a missió establir una sèrie de lineamientos per a les comunicacions entre la maquinària de producció dins d'aquesta indústria.

Dins d'OMAC existeixen diferents grups de treball, un dels quals és PackML que ha desenvolupat un model d'estats basat en el context d'envàs i embalatge
Per aconseguir el seu objectiu, PackML s'ha donat a la tasca de recol·lectar, entre usuaris i proveïdors, termes d'ús comú com a nom d'estats i definicions, elements, estructures, tipus de dada, valors i rangs, de manera que es tingui una interface convencional que pugui ser vista i entesa fàcilment dins de la indústria d'envàs i embalatge. A més del model d'estats, PackML ha definit una sèrie de variables destinades bàsicament a controlar els estats i transicions dins d'aquest model.

Aplicació de PackML

Carugil ha desenvolupat una màquina, Multipista CWM-10, de final de línia de producció per empaquetat de regalèssia implementant el model d'estats d'acord a PackML. Amb ella és possible embolicar simultàniament fins a 10 productes de manera contínua amb una velocitat de fins a 10 m/min independentment de la longitud de producte dins del seu rang d'operació. La referència de velocitat pot ser local, configurada per l'operador des de pantalla, remotament via PC o sincronitzar-se a la cinta transportadora d'una la línia prèvia.

Per aconseguir els nivells de qualitat requerits en producció, aquesta màquina utilitza els sistemes de B&R que ofereixen:

  • control integrat amb Power Panell: amb control, visualització i motion en el mateix dispositiu
  • estalvi significatiu d'espai en l'armari elèctric en usar també mòduls d'I/S X20 molt compactes i d'alta granularidad
  • paràmetres de màquina i usuari igual que les lleves electròniques poden ser canviats també en producció
  • servos intel·ligents de la família Acopos amb funcionalitat integrada i amb un cicle de 400 µs
  • comunicació amb Ethernet Powerlink en temps real i amb una precisió menor d'un microsegon aconseguint d'aquesta manera precisions fins ara no aconseguides sense importar la velocitat de la màquina
  • una única eina de programari Automation Studio que acompanya al tècnic d'aplicació des de la declaració del maquinari dins del projecto programari fins que la màquina sigui 100% operable
  • accés i manteniment remot tant amb Automation Studio com a través del Servidor VNC
  • updates de programa des d'un memory estic USB sense necessitat de programari especial, cable o especialista.
Imagen
En la visualització del projecte existeix una pàgina que desplega el model d'estats PackML adaptat a la funcionalitat de la màquina. En Multipista CWM-10 els estats d'acord a PackML són els següents:

- Aborted: resultat d'una parada d'emergència o falla en la màquina

- Resetting: després de l'estat Aborted i en executar-se un Reset de la màquina

- Aneu-li: eixos acoblats al master i en estat d'espera

- Starting: màquina en marxa

- Execute: màquina en marxa i producció

- Suspeneu: producció suspesa temporalment

- Stopping: atur controlat.

Estat PackML
Estat PackML.
D'aquesta manera, amb només un cop d'ull breu a aquest diagrama es podrà obtenir informació general sobre l'estat en què es trobi la màquina facilitant així l'operació de la mateixa.

B&R és el soci ideal per a l'automatització de maquinària i processos de l'envàs i l'embalatge, gràcies l'automatització integrada oberta, senzilla i escalable és possible augmentar la flexibilitat i velocitat de producció possible i reduir costos efectivament.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis