Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevo director de Formación de la Fundación Icil

Nou director de Formació de la Fundació Icil

29/02/2012

29 de febrer de 2012

Imagen
La Fundació Icil ha incorporat a César Castillo com a nou Director de Formació de l'entitat, en substitució de Lluís Domènech, que després de més de 30 anys vinculat a l'Icil, deixa el càrrec per jubilació encara que continuarà proper a la institució formant part del Comitè d'Experts.
Nascut a Barcelona en 1970, César Castillo és Economista, Consultor d'empreses, llicenciat en Administració i direcció d'empreses i Master of Research in Business, Finance and Insurance per la Universitat de Barcelona.
Com a director de Formació de la Fundació Icil, César Castillo assumeix la responsabilitat en la gestió de tots els programes de perfeccionament directiu (masters), programes monogràfics d'especialització, programes de gestió i seminaris en totes les seus de la Fundació Icil a Espanya.
Així mateix, s'encarregarà del disseny, desenvolupament, implementació, gestió i avaluació dels programes formatius, així com de l'organització i adreça de l'equip docent en les diferents activitats de la Fundació ICIL.

César Castillo també participarà activament en l'impuls de les relacions de la Fundació Icil amb altres institucions acadèmiques i empresarials i participarà com a docent als programes de l'entitat gràcies a la seva dilatada experiència acadèmica.

Totes aquestes funcions en l'àmbit formatiu tenen la seva base en el Pla Estratègic que la Fundació Icil continua desplegant i que, fonamentades en el coneixement, l'especialització, el compromís, l'ètica, la qualitat i la innovació, persegueixen recolzar la carrera professional logística, a més de desenvolupar i posar en valor el coneixement en ‘supply chain management’ dins de l'estratègia empresarial.

Empreses o entitats relacionades

Fundación ICIL - Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis