Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Corte preciso de metal mediante tecnologías térmicas
L'empresa txeca Vanad aposta per la plataforma de PC industrial de B&R

Tall precís de metall mitjançant tecnologies tèrmiques

Font: B&R Bernecker & Rainer Automatització Industrial S.L.O.22/02/2012

22 de febrer de 2012

Amb la finalitat d'aconseguir l'alt nivell de precisió exigit avui dia, els metalls requereixen processos de cort especials. Diferents tècniques com el tall per oxigen, plasma o làser s'utilitzen per a l'evaporació en el punt de tall, així com per cremar o fondre el material. Aquests mètodes fan del tall tèrmic la solució ideal per a una àmplia gamma de metalls amb diferents espessors. En el fabricant de maquinària CNC Vanad trobem un exemple de com aquests equips proporcionen la millor tecnologia del moment, quant a automatització en tècniques de cort es refereix, aconseguint l'objectiu d'una eficiència energètica òptima, i utilitzant els beneficis d'aquesta energia tèrmica per garantir la màxima productivitat i eficiència.

Vanad 2000, fabricadora de màquines situat en la República Txeca, ofereix les últimes solucions CNC para mecanitzat de metalls. La màxima precisió en el tall i ús eficient de l'energia tèrmica han convertit les seves solucions en normes internacionals en la indústria de maquinària de cort. Fundada en 1994 com ‘Vanad, spol ro. S’, l'origen de la companyia va ser la modernització i renovació de maquines antigues, juntament amb el desenvolupament de les seves pròpies màquines per treballar metalls. En 1996 l'empresa va entrar al mercat europeu i posteriorment l'any 2000 traslladaven la seva activitat al mercat mundial. A causa de la notable evolució i creixement de la companyia, en 2008 van construir una nova planta de producció, concretament en la població de Golčův Jeníkov (al sud de Praga). Amb aquesta nova planta van augmentar la capacitat de fabricar màquines per cobrir la demanda creixent i satisfer les necessitats dels clients a tot el món.

Vanad són especialistes en solucions CNC per al tall de metall utilitzant les tecnologies d'oxigen i plasma
Vanad són especialistes en solucions CNC per al tall de metall utilitzant les tecnologies d'oxigen i plasma.

Eficiència energètica en el tall del metall

Vanad 2000 a.s. són especialistes en solucions CNC per al tall de metall (en forma de fulla) utilitzant les tecnologies d'oxigeno i plasma, incloent les aplicacions més exigents amb plasma d'alta definició. Depenent de la resistència del material requerit i la qualitat de tall, les màquines de tall poden equipar-se amb fonts de plasma per a espessors de metall d'1 a 100 mil·límetres o torxes d'oxigen per a espessors de 5 a 300 mil·límetres.

Totes les màquines que ofereix Vanad tenen una simple i ràpida preparació de les trajectòries de la torxa gràcies a l'ús de diferents aplicacions CAD/CAM. La seva estructura modular fa ideal aquesta solució CNC per al seu ús a les fàbriques de tall amb bufador. Actualment, les màquines s'utilitzen principalment en la producció d'acer, tecnologia ferroviària, producció d'energia, automoció / construcció naval, reparacions, indústria metal·lúrgica en general i indústria metal·lúrgica especialitzada.

Els cicles amb altes velocitats de comunicacions asseguren uns corts d'alta precisió

Aconseguir la màxima qualitat en el tall de les vores representa un nou repte per Vanad. Quant a la construcció de la màquina es requereixen estructures altament sòlides, un 100% de precisió en el pòrtic juntament amb la torxa i guies de suport. De summa importància també són les transmissions que han de mancar de folgances, així com també es requereix una acurada selecció d'un sistema de control adequat. El sistema ideal és el que permet mantenir una velocitat constant i assegurar la precisió, a més d'una repetició exacta dels moviments de la torxa.

Per complir amb tots aquests requisits, Vanad va triar la plataforma de PC industrial de B & R. La modularidad del sistema permet futures expansions. Els drivers pels servomotores Acopos s'utilitzen per assegurar la posició exacta de les fonts de plasma, bufador d'oxigen i làser. Els curts temps de mostreig i els cicles de comunicació de 400 us garanteixen un procés de producció sense problemes. Mòduls d'entrades i sortides compactes X20 mitjançant comunicació Powerlink, garanteixen els menors temps de resposta i una alta velocitat de transferència de dades, entre les diferents estacions i equips connectats a la xarxa de comunicacions en la màquina.

Amb temps de mostreig i curts cicles de comunicació de 400 us...
Amb temps de mostreig i curts cicles de comunicació de 400 us, els servodrivers d'alt rendiment Acopos garanteixen un procés de producció sense problemes.

Vanad també va optar per la plataforma Power Panell de B&R per millorar la facilitat d'ús en les màquines de CNC. En la pantalla gràfica d'alta resolució es mostren els elements amb una guia intuïtiva de funcionament a més d'una ajuda a l'operari, que evita la introducció de paràmetres erronis. Els enginyers de Vanad es beneficien del diagnòstic integrat, els ràpids temps d'arrencada i el senzill manteniment remot. La nova solució també garanteix l'alta qualitat i precisió en el tall, a més del baix cost en el servei per a operacions de seguretat. Això ha ajudat a la companyia Vanad a convertir-se en un dels líders mundials en el subministrament de màquines amb tecnologia de tall per oxigen i plasma, a més d'eines a l'àrea de maquinària CNC.

“La solució de B&R ens ajuda a gestionar amb èxit fins i tot les tasques de posicionament més exigents, aconseguint resultats d'una alta precisió en el tall de les vores” Martin Dobrovolný, gerent de Desenvolupament de Programari Vanad

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis