Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Luxber incorpora la tecnología totalmente eléctrica de B&R
El fabricant de maquinària per a la indústria del plàstic aposta per l'automatització i l'estalvi energètic

Luxber incorpora la tecnologia totalment elèctrica de B&R

Redacció Interempresas14/02/2012

9 de febrer de 2012

Amb la introducció en el seu funcionament de la tecnologia B&R, Luxber ha aconseguit respondre a diferents demandes del mercat: reducció dels costos de l'energia, més funcionalitats i més flexibilitat al programari. Prova d'això va ser la presentació en la fira K de Düsseldorf (Alemanya), “amb gran èxit”, segons la signatura, de l'extrusora sopladora ‘D105 ES’, totalment elèctrica.

El fet que la màquina sigui totalment elèctrica implica que l'energia consumida en els moviments de la màquina es pugui reduir fins a un 70% en comparació d'una màquina hidràulica. En termes d'energia consumida mitjana en la màquina (incloent els moviments de la mateixa, el servoaccionamiento de l'extrusor i la dissipació de calor), es pot aconseguir un estalvi del 30%.

Imagen

Control de ‘parison’

El control de ‘parison’ és el control dinàmic de l'amplària del tub de plàstic per obtenir un contenidor uniforme en la màquina d'extrusió-bufat. La flexibilitat del programari Automation Studio de B&R ha permès a Luxber implementar els seus propis algorismes introduint noves funcionalitats, així com desenvolupar una visualització molt versàtil i senzilla de manejar.

Control de la temperatura

El perfecte funcionament del control de temperatura en les màquines d'extrusió-bufat és d'especial importància. Les llibreries proporcionades per B&R inclouen totes les funcionalitats requerides, com l'autotuning. Es tracta d'un interface molt adaptat per a les necessitats de l'usuari, que millora les possibilitats de diagnòstic i fa possible controlar el sistema i mantenir els elements d'escalfament i refredament.

D'altra banda, la solució de programari implementada per Luxber està també preparada per a diferents opcions de màquina, per exemple muntar una màquina amb dos costats de producció (cicle de màquina esquerre i dret, amb dos motlles de bufat). Automation Studio ajuda a crear paquets de programari modular que simplifiquen la programació d'opcions addicionals. El mapeado integrat d'entrades i sortides en el sistema operatiu de temps real de B&R fa possible adjudicar variables i entrades i sortides físiques en el controlador.

Extrusora sopladora ‘D105 ES’
Extrusora sopladora ‘D105 ES’.

Màquines hidràuliques i híbrides

La solució d'Automation Studio de B&R per al control de moviment hidràulic està basada en la carpeta de productes estàndard que no es limiten a cap maquinari en particular. Les estructures de codi que es poden assignar a diferent maquinari fan possible l'ús del mateix interface de programari per a les màquines hidràuliques i elèctriques. Això permet que les màquines híbrides (com, per exemple, les màquines amb guia de carro elèctric) puguin ser fàcilment implementades.

Una única font de codi

B&R és el proveïdor de tots els components necessaris per al control de la màquina: Acoposmulti, variadors, servomotores, motors pas a pas, control de temperatura, botoneras, pantalla, etc. Per Luxber va ser important que el suport provingués d'un únic enginyer de B&R, independentment de l'àmbit de la consulta.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis