Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Fundación Icil y el Colegio de Ingenieros Industriales de Cataluña firma un acuerdo de colaboración

La Fundació Icil i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya signa un acord de col·laboració

01/02/2012

1 de febrer de 2012

Dimecres passat 25 de gener, el president del Comitè Executiu de la Fundació Icil, Pere Roca, i el director general del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Antoni Maria Grau, van signar un conveni marco de col·laboració mitjançant el qual ambdues entitats duran a terme accions conjuntes en temes d'interès comú.

A la signatura del conveni, que va tenir lloc a la seu del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, entitat fundada en 1863, també van assistir diversos responsables d'ambdues institucions.

El president del Comitè Executiu de la Fundació ICIL, Pere Roca, i el director general del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya...
El president del Comitè Executiu de la Fundació ICIL, Pere Roca, i el director general del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Antoni Mª Grau, signants de l'acord.

L'acord senti les bases perquè la Fundació ICIL i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya sumeixen sinergies, contribuint amb això a la millora de les capacitats dels professionals de tots dos col·lectius.

Pere Roca i Antoni Mª Grau van coincidir a manifestar durant la signatura del conveni que hi ha molts aspectes en els quals es pot col·laborar, especialment en l'àmbit de la logística, la innovació i les aplicacions tècniques, atès que el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya explica en el seu si amb una Subcomissió de Logística.

Una primera mostra d'aquesta col·laboració és la promoció i difusió conjunta de la Jornada ‘Situació actual de la logística internacional amb els països BRIC (Brasil, Rússia, Índia i Xina)’, organitzada per l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC) i que tindrà lloc el proper 15 de febrer a la seu del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (Via Laietana, 39, 5ª planta, Barcelona) a les 18:30 hores.

En la taula rodona participaran els responsables de logística internacional de: Gallina Blanca Star, Marcos Jover; Mànec, Cristina Domènech; Roca, Joan Ramon Nogueras; i Simon, Víctor Mangrané.

L'objectiu de la jornada és presentar la situació en l'àmbit de la logística internacional als denominats països emergents, especialment en temes de planificació, aprovisionament i distribució.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis