Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La producción de la primera serie con el método Dolphin ha comenzado

La producció de la primera sèrie amb el mètode Dolphin ha començat

02/01/2012

2 de gener de 2011

Més confort, aquesta és la tendència en el disseny d'interiors de vehicles, incloent els camions. Les peces injectades amb superfícies de tacte suau que poden produir-se en una única fase del procés aplicant el mètode Dolphin, han contribuït a promoure aquesta tendència. L'aplicació de la primera sèrie va començar a la tardor, el proveïdor Daimler SOLE produeix peces d'interior per al nou Mercedes- Benz Actros utilitzant Dolphin.
La línia de producció, que opera la signatura italiana SOLE S.p.A en les instal·lacions de Daimler en Wörth (Alemanya) es compon d'una màquina d'injecció Engel duo, representada a Espanya per Helmut Roegele, amb un sistema de taula horitzontal rotatòria intermèdia, un robot industrial de múltiples eixos i equipament per escumejat físic. Primer, s'injecta el material i s'escumeja amb elastòmer termoplàstic en un sol cicle. Això és el que el mètode Dolphin representa com una economia alternativa per a la producció de components hard/soft en comparació a altres mètodes convencionals multicomponente o d'espumación.
Més confort en la cabina del conductor: el nou Mercedes- Benz Actros conté peces amb superfícies suaus al tacte, fetes amb el mètode Dolphin...
Més confort en la cabina del conductor: el nou Mercedes- Benz Actros conté peces amb superfícies suaus al tacte, fetes amb el mètode Dolphin. (Fotografia: Daimler).
El mètode de fabricació integrat ha estat desenvolupat per Engel Àustria en cooperació amb el fabricant de motlles suís Georg Kaufmann així com amb el fabricant de plàstic BASF i el Grup P, tots dos alemanys. Encara que es va presentar en la Fira K 2007 juntament amb el proveïdor d'automòbils alemany Johnson Controls, el mètode ha experimentat un major desenvolupament en els últims anys gràcies a SOLE i ha estat optimitzat per a la producció en massa. A més d'Engel, Georg Kaufmann i P-Grup participen en el Projecte d'Actros.
“El començament de la producció ha començat com estava planejat”, va afirmar Michael Fischer, responsable de vendes per a tecnologies en Engel: “El potencial del mètode Dolphin és enorme a causa del lligo nivell d'integració de procés així com a l'alta qualitat relacionada amb la superfície dels components. Les negociacions amb clients per començar aplicacions en sèrie es troben actualment en procés”.
Andrea Bicego (dreta), responsable d'investigació i desenvolupament en Sole amb el seu equip...
Andrea Bicego (dreta), responsable d'investigació i desenvolupament en Sole amb el seu equip: Andrea Bellantoni, Stefano Fingolo i Lucca Piovesan (d'esquerra a dreta). (Fotografia: SOLE)

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis