Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schaefer adquiere Handler A/S y amplía su gama de productos
La companyia presenta LogiMat, el nou elevador de magatzem que augmenta la velocitat de preparació de comandes entre 6 i 10 vegades

SSI Schaefer adquireix Handler A/S i amplia la seva gamma de productes

Redacció Interempresas14/12/2011

14 de desembre de 2011

SSI Schaefer ha adquirit Handler A/S, amb el que amplia la seva gamma de productes amb l'important segment dels elevadors de magatzem. Amb més de 2.500 referències, Handler A/S posseeix una sòlida posició de mercat en el sector dels elevadors de magatzem, especialment als països escandinaus. Mitjançant la integració de l'empresa danesa, SSI Schaefer amplia la seva oferta de serveis com a proveïdor integral d'intralogística.

Gràcies a la creació pràcticament contínua de valor afegit en el Grup SSI Schaefer, s'esperen considerables potencials de sinergies en la fabricació, la distribució, el desenvolupament de projectes, així com el servei d'atenció al client. Per exemple, l'elevador de magatzem LogiMat es considera innovador i extremadament senzill d'operar. Gràcies als seus components ergonòmics, LogiMat s'integra perfectament en la gamma de productes ergonomics@work! de SSI Schaefer.

Imagen

Magatzematge i preparació de comandes de forma automàtica

Amb LogiMat SSI Schaefer ofereix un elevador de magatzem que augmenta considerablement la productivitat del magatzem, així com l'eficiència i flexibilitat dels processos de magatzematge i preparació de comandes. I tot això en un espai mínim. En els casos on la flexibilitat i un aprofitament òptim de l'altura de magatzematge disponible són fonamentals, els elevadors de magatzem segons el principi vertical representen una solució ideal. En comparació d'una solució de magatzem estàtica convencional, LogiMat només requereix 1/10 de la superfície del magatzem. Aquest dispositiu automàtic de magatzematge funciona segons el còmode principi ‘goods to man’ i redueix els temps de trànsit en més d'un 70%. En aquest sentit, el dispositiu augmenta la velocitat de preparació de comandes entre sis i deu vegades mitjançant l'automatització de processos.

L'elevador de magatzem es pot comparar amb un armari amb calaixos sobredimensionats amb dues files de safates, una davantera i una posterior. Entre les dues files de safates hi ha un elevador que es desplaça per tota l'altura del dispositiu automàtic de magatzematge per extreure les diferents safates de les seves respectives posicions i traslladar-les a la corresponent obertura de servei. Els articles requerits es visualitzen a través d'una pantalla tàctil i una interfície d'usuari lògica i de fàcil maneig. El sistema de gestió del magatzem comunica les posicions de la comanda directament a l'elevador de magatzem, que es dirigeix a les safates dels articles en qüestió i els porta a l'obertura de servei. A continuació, un treballador del magatzem recull la mercaderia que ha de preparar-se a una altura ergonòmica.

Imagen

Gràcies al seu disseny modular, LogiMat es pot adaptar a tots els requisits individuals. Les opcions d'instal·lació del sistema tampoc coneixen límits: costats de càrrega i descarrega separats, càrrega o descàrrega a banda i banda un pis més amunt, en el soterrani damunt de dos pisos, com a obertura de teulada, enfonsat en el sòl o a manera d'annex amb construcció revestida; l'aparell s'adapta a qualsevol circumstància local. Per tant, el sistema es pot instal·lar com a elevador de magatzem únic o, de ser necessari, es pot combinar amb diversos aparells, el control dels quals es realitza a través d'un sistema de gestió del magatzem. Totes les obertures de descàrrega disposen d'una pantalla tàctil multifuncional de molt fàcil maneig i es poden operar de forma autònoma.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis