Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a B&R y Maplesoft firman un acuerdo de colaboración

B&R i Maplesoft signen un acord de col·laboració

21/11/2011

21 de novembre de 2011

B&R i Maplesoft han signat un acord per al llançament de nous productes de forma conjunta que permetran estalviar temps, esforç i costos en l'ús dels simuladors tipus maquinari-in-the-loop.

Ser capaç de dissenyar un model precís d'una màquina o d'un sistema és essencial per aconseguir una bona simulació. Al mateix temps, identificar totes les característiques dinàmiques d'una màquina requereix molt temps. “Les eines de modelatge de sistemes físics com MapleSim de Maplesoft ofereixen un suport òptim i una reducció considerable de temps i treball”, diu Philipp Wallner, Global Technology Manager de B&R.

Els models creats amb MapleSim poden ser fàcilment transferits a la plataforma de B&R
Els models creats amb MapleSim poden ser fàcilment transferits a la plataforma de B&R.

L'arquitectura oberta d'Automation Studio, que és el programari de programació i de desenvolupament de B&R, permet de manera senzilla la transferència a un autòmat dels models de sistemes físics dissenyats amb MapleSim. El resultat és un simulador ‘maquinari-in-the-loop’ que emula el comportament de la màquina en temps real en un entorn de proves totalment fiable.

“Usant MapleSim, els usuaris d'Automation Studio poden desenvolupar de manera ràpida i molt precisa models d'una planta que els permetin analitzar la seva dinàmica i després generar el codi òptim per a la simulació de la planta en temps real, ” explica Laurent Bernardin, vicepresident del departament de R+D de Maplesoft. “Afegint una senzilla fase de modelatge del sistema, els enginyers podran incrementar notablement la possibilitat de realitzar proves prèvies a la implementació amb maquinari real. Una forma clara de reduir els costosos errors en el disseny.”

L'estreta col·laboració entre les dues companyies garanteix l'òptima integració dins del programari Automation Studio, una definició clara del procediment a seguir i un suport a llarg termini per a l'usuari.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis