Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Yaskawa empieza la construcción de la nueva sede central
La corporació reafirma el seu compromís amb la ubicació a Baviera

Yaskawa comença la construcció de la nova seu central

Redacció Interempresas20/10/2011

20 d'octubre de 2011

La companyia Japonesa Yaskawa, un dels principals fabricants de robots industrials i tecnologia d'accionaments, amb una facturació anual al voltant dels 3.000 milions d'euros, està ampliant la seva base europea en Allershausen, prop de Munic, Alemanya. Els treballs de construcció de la nova seu central van començar oficialment el 6 de setembre amb una cerimònia de col·locació de la primera pedra segons la tradició japonesa.

El Ministre d'Economia de Baviera Martin Zeil va qualificar la cerimònia com “un motiu d'alegria per a Baviera i Japó” i va posar la primera pedra juntament amb els directors europeus de Yaskawa: Koichi Takamiya (director conseller per a Europa, Yaskawa Electric Corporation, Japó) i Manfred Stern (COO, Yaskawa Europe GmbH), els qui van comptar amb l'ajuda d'un robot de dos braços SDA10 de Motoman.

Altres convidats d'honor en la cerimònia van ser l'alcalde d'Allershausen, Rupert Popp, el cònsol general japonès, Akira Mizutani, i l'administradora adjunta del districte de Freising, Anita Meinelt.

D'izq a dta...
D'izq a dta. Manfred Stern COO de Yaskawa Europe GmbH, Koichi Takamiya, CEO, Consell d'administració, cap regional d'Europa de Yaskawa Electric Corporation), Martin Zeil, Ministre d'Economia de Baviera, i Akira Mizutani, Cònsol General Japonès, envoltant al robot SDA10 de Motoman.

L'empresa constructora responsable del projecte, Takenaka va estar representada per Tetsuya Sekiya (President de Takenaka Europe GmbH) i Shiro Agosarada (conseller delegat, Takenaka Corporation, Japó).

En camí cap al creixement Yaskawa està invertint uns 12.5 milions d'euros a la nova seu. Això també és un signe dels grans objectius que el líder mundial del mercat s'ha fixat per al mercat europeu: “El nostre objectiu és duplicar el nombre de robots Motoman instal·lats anualment a Europa a més de 6.000 en 2015.”, va explicar Manfred Stern, director general de Yaskawa Europe GmbH, en ocasió de la cerimònia.

El President europeu Koichi Takamiya (Yaskawa Electric Corporation, Japó) descriu així l'estratègia: “Ens posicionem principalment pel valor afegit que oferim als nostres clients amb els nostres robots”.

En conseqüència, Allershausen, la base de Yaskawa per a les seves activitats europees de negoci en el camp de la robòtica, se centrarà particularment en funcions de central, com a suport total al client, investigació i desenvolupament, adaptació específica de sistemes i logística. El nou edifici albergarà als 50 empleats addicionals que Yaskawa té intenció de reclutar per a aquestes funcions fins a finals de 2012. Al mateix temps aquestes tasques estaran així més centralitzades.

Un aparador per a Europa

A més d'aquest aspecte pràctic, Yaskawa també considera aquesta nova seu central, que és visible des d'una àrea molt extensa, com un aparador per als clients Europeus. Yasushi Ichiki (director general de Planificació Corporativa de Yaskawa Europe GmbH) va comentar: “El showroom és el punt culminant del nou edifici. Causarà impressió.”

El terreny d'uns 14,000 metres quadrats està convenientment situat al costat de la sortida d'Allershausen de l'autovia. Alguns dels edificis de la ubicació anterior al polígon industrial Kammerferld seguiran sent utilitzats. El disseny exterior del nou edifici està basat en el de la seu de la Divisió de Robotica de Yaskawa a Japó. El nou edifici deu estar llest per al seu ús a l'agost de 2012.

Empreses o entitats relacionades

Yaskawa Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis