Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dos sistemas magnéticos electropermanentes, estrellas en el stand de DTC Tecnología en Equiplast 2011
Milltec i Presstec, les dues noves gammes de producte

Dos sistemes magnètics electropermanentes, estels en el stand de DTC Tecnologia en Equiplast 2011

Redaccion Interempresas19/10/2011

 L'empresa DTC Tecnologia, representant exclusiu per al mercat espanyol de fabricants de sistemes de subjecció per a torns i fresadores de CN del món, així com de sistemes de subjecció electropermanentes per a la manipulació de càrregues fèrriques i per l'amarri de motlles i encuny, mostrarà dues noves  tecnologies en la fira: Milltec i Presstec.

Milltec

Sistema magnètic electropermanente per l'amarri ràpid de peces en centres de mecanitzat i fresadores. Aquest sistema permet amarrar i desamarrar les peces mitjançant una petita descàrrega elèctrica de poques fraccions de segon permet activar el sistema permetent l'amarri de la peça per temps indefinit sense necessitat de consum d'energia elèctrica ni generar calor i oferint total seguretat.

Milltec
Milltec.

Nova patent mundial que millora el sistema QX amb construcció monolítica amb superfície totalment metàl·lica sense ús d'aïllant de resina i major rigidesa oferint una vida del plat més llarga.

Milltec
Milltec.

Permet la reducció de temps de parada de la màquina, millor qualitat de mecanitzat ja que la força d'amarri està distribuïda per tota la superfície de contacte del motlle en lloc de generar-se en el perímetre i hi ha cinc costats lliures per mecanitzar, alta seguretat, flexibilitat operativa, ergonomia i practicidad ja que l'operari pot realitzar l'amarri i desamarre sense accedir a l'interior de la màquina.

Milltec
Milltec.

Presstec

Sistema magnètic electropermanente per l'amarri i canvi ràpid de motlles en màquines d'injecció de plàstic. Aquest sistema permet amarrar i desamarrar els motlles mitjançant una petita descàrrega elèctrica de poques fraccions de segon permet activar el sistema permetent l'amarri del motlle per temps indefinit sense necessitat de consum d'energia elèctrica ni generar calor i oferint total seguretat.

Presstec
Presstec.

Nova patent mundial que millora el sistema Quad Press amb construcció monolítica amb superfície totalment metàl·lica sense ús d'aïllant de resina, menor espessor i major rigidesa oferint una vida del plat més llarga.

Presstec
Presstec.

Permet la reducció de temps de parada de la màquina, millor qualitat d'injecció ja que la força d'amarri està distribuïda per tota la superfície de contacte del motlle en lloc de generar-se en el perímetre, alta seguretat, flexibilitat operativa, ergonomia i practicidad ja que l'operari pot realitzar l'amarri i desamarre sense accedir a l'interior de la màquina.

Presstec
Presstec.

Empreses o entitats relacionades

DTC Tecnología, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis