Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Novedades de Engel e Illig en el stand de Helmut Roegele en Equiplast 2011
Avançades tècniques i automatització completaran les màquines de la signatura

Novetats d'Engel i Illig en el stand d'Helmut Roegele en Equiplast 2011

Redacció Interempresas19/10/2011
De mà de Helmut Roegele, els assistents a Equiplast podran conèixer les novetats de les conegudes signes Engel i Illig. Durant el certamen, donarà a conèixer nous productes, com la nova màquina automàtica de modelo per buit d'Illig i dues noves màquines d'Engel, una que mostrarà el seu treball amb la tècnica d'Etiquetatge en Motlle (IML) i la segona amb un robot Engel VIPER 12, ja que l'automatització ha cobrat un paper fonamental per a la competitivitat del sector.

Màquina automàtica de modelo per buit amb ajuda de 3 bars de pressió, model RV-53-D, marca Illig

Les termoconformadoras de tercera generació permeten, gràcies a la nova i funcional estructura del programa, una estratègia d'optimització amb la qual el client pot millorar el rendiment, la qualitat dels productes i la seguretat de la producció.

Les dades d'ajust i els temps de procés, determinats primer amb ajuda de l'ajust bàsic assistit per ordinador, poden optimitzar-se fins al punt que són possibles els solapamientos controlats de les seqüències de la màquina.

Altes prestacions, fins a 40 cicles per minut, amb utillatges econòmics i temps curts en els canvis de motlles.

Model RV-53-D, marca Illig
Model RV-53-D, marca Illig.

Engel i-motion 180T Combi + IML

Instal·lació completa per a la producció de tapes de dos components i etiqueta decorativa. La cèl·lula de producció constarà d'una màquina d'injecció Engel i- motion 180 T Combi amb accionament totalment elèctric i d'un equip IML de la signatura suïssa Mueller.

EM 180 IML
EM 180 IML.

La màquina d'injecció Engel estarà equipada amb dues unitats d'injecció accionades mitjançant servomotores d'alta velocitat per a la producció de parets fines aportant al procés una elevada velocitat d'injecció, màxima repetitividad i baix consum energètic.

Engel 330H/80V/120 Combi + robot Engel VIPER 12

Es tracta d'una màquina Engel bimateria sense columnes amb robot Engel Viper per a la fabricació d'obridors. Interessant aplicació la qual consta de la col·locació d'un inserit metàl·lic i una làmina decorativa en motlle i de la injecció de 2 components, dur i tou. En aquesta instal·lació es posen en relleu els excel·lents avantatges que ofereix la màquina sense columnes per a aquest tipus de processos, aportant un major espai per a la col·locació dels motlles, millor accés i gran llibertat a l'hora de concebre l'automatització.

Engel Viper 12
Engel Viper 12.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis