Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Coscollola Comercial mostrará una amplia variedad de equipos en Equiplast 2011
Extrusió i injecció es donen la mà en el stand de Coscollola Comercial

Coscollola Comercial mostrarà una àmplia varietat d'equips en Equiplast 2011

Redacció Interempresas18/10/2011
L'empresa Coscollola Comercial mostrarà diferents equips en el seu stand en Gran Via P4 - C327. A part dels equips exhibits, l'empresa aprofitarà la fira per donar a conèixer el seu nou departament d'enginyeria i desenvolupament de solucions per a la manipulació de sòlids (granza i pols) i líquids, tals com a transport pneumàtic, emmagatzematge vertical, sistemes de dosatge, homogeneïtzació de materials, sistemes de despolvorización o processos en continu i batch.

Quant a solucions dirigides a l'estalvi energètic, l'empresa exhibirà dues aplicacions de Krauss Maffei:

  • Màquina KM 65-380 CX Blue Power, equipada amb servos i robot integrat LRX50, elaborant peces en PC.
  • Màquina KM 100-380 AX, completament elèctrica, elaborant peces en PP amb sistema d'injecció per pressió interna de motlle Kistler.
Model CX
Model CX.
Model AX que s'exhibirà en la fira
Model AX que s'exhibirà en la fira.

Extrusió

La divisió d'extrusió de Krauss Maffei Berstoff presentarà diferents elements de claveguera, així com exemples de peces fabricades.

Injecció de cautxú

Es podrà veure la màquina vertical model MTF1500/250 Edition S de Maplan amb sistema de servomotor (Cool Drive) i control PC5000 de pantalla tàctil. Així mateix, mostraran en el stand el cambiador continuo de filtre i sistema de tall sota aigua de Kreyenborg Group, així com exemples de pellets, micro pellets i malles filtrantes Súper Plate T.

Coscollola Comercial presentarà la nova sèrie de deshumidificadores de matèria primera Luxor de Motan Colortronic amb noves tremuges d'assecat així com l'evolució dels nous sistemes de dosatge per disc, gravimétricos de la sèrie Gravicolor, i volumètrics tant per a pols com a flocs o granza, destacant el nou equip per a pols PBF amb capacitat de fins a 1000 kg/h.

D'altra banda, donaran a conèixer els atemperadores 140S i P100M de Regoplas per a temperatures màximes de 140 i 100 °C respectivament, tots dos amb el nou regulador RT100 i atemperador 90smart amb regulador RT61.

Finalment, els visitants podran conèixer en el seu stand el molí GRS180 amb motor de 2,2kW i capacitat de 35 kg/h i molí RS2404 amb motor de 5,5kW i capacitat de 160 kg/h, tots dos de la signatura Getecha.

Màquina vertical de Maplan
Màquina vertical de Maplan.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis