Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nabuurs Developing muestra su nueva prensa de termoconformado en Fimma-Maderalia

Pavelló 2, nivell 3, stand B11

Nabuurs Developing mostra la seva nova premsa de termoconformació en Fimma-Maderalia

Redacció Interempresas04/10/2011

4 d'octubre de 2011

Global Vacuum Presses és la marca amb que Nabuurs Developing comercialitza els seus productes. Els aspectes més destacats d'aquest any en Fimma-Maderalia (del 25 al 28 d'octubre en Fira de València) són la nova premsa de termoconformació automàtica GTP-A i la G-SUB, una màquina professional per a la sublimació de les superfícies sòlides, tals com Hi-Macs.

GTP-A

La GTP-A és una nova premsa de termoconformació automàtica amb un sistema especial d'elevació i descens vertical del marc superior d'alt rendiment, que suposa comoditat i control de la producció en sèrie. La pantalla tàctil a color permet controlar i navegar fàcilment pels menús de programació del procés, inclosa la configuració personalitzada de l'usuari per a la manera automàtica. Altres característiques són la inclusió de potents turbines per reduir el temps de refredament i tancament ràpids per facilitar el canvi del marc superior.

Premsa de termoconformació automàtica GTP-A
Premsa de termoconformació automàtica GTP-A.

Aquesta premsa està desenvolupada per a la producció automàtica i en sèrie de grans quantitats, peces molt grans o projectes extraordinaris. Per la seva versatilitat, està indicada per a termoconformació i ebenisteria.

G-SUB

Aquest equip per a sublimació permet adaptar les superfícies sòlides a les especificacions del client “en un procés senzill i barat” —expliquen des de l'empresa—, creant peces úniques amb fotos en color, arts gràfiques o logos que poden resistir fins i tot les condicions més extremes. La G-SUB està desenvolupada per a la sublimació d'alta qualitat. Compta amb una placa d'escalfament fins a 200 °C, bomba de buit sense oli i sense manteniment, i obertura i tancament manual. Disposa d'una membrana de silicona de 2 mil·límetres d'espessor (translúcida), placa d'escalfament anodizada única (inferior), control digital programable de la temperatura i protecció contra sobrecalentamiento. El seu consum mitjà d'energia és d'1 a 3 kW/h. Els punts de succió de buit estan inclosos directament sobre la placa d'escalfament. L'altura de treball és d'1 metre, la qual cosa permet traslladar sense esforç el material.

Màquina per a sublimació G-SUB
Màquina per a sublimació G-SUB.

Empreses o entitats relacionades

Fimma / Maderalia - Feria de Valencia
Global Vacuum Presses - Nabuurs Developing, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis