Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnomagnete exhibe sus nuevos platos magnéticos Milltec
Són plats totalment metàl·lics en estructura monobloque                                                 Ubicació en l'EMO: Hall 6 - Stand A58

Tecnomagnete exhibeix els seus nous plats magnètics Milltec

Redacció Interempresas21/07/2011

21 de juliol de 2011

En la present edició de l'EMO la signatura Tecnomagnete, comercialitzada a Espanya per DTC Tecnologia, presenta els seus nous plats magnètics electropermanentes Milltec, dissenyats per l'amarri de peces de fresat. Es tracta d'una nova patent mundial.

La tecnologia Quadsystem, patentada per Tecnomagnete, ha estat durant 25 anys el major avanç en sistemes de subjecció magnètica per a màquina-eines, de modelo per injecció, etc., i en sistemes de manipulació de càrregues. Potència, seguretat, rendiment constant i predictible, sense magnetisme residual o flux dispers, són alguns dels punts forts d'aquesta tecnologia.

L'experiència adquirida en diversos sectors d'aplicació ha permès a Tecnomagnete a desenvolupar una nova patent identificada com TOP Quadsystem, que permet introduir ara al mercat una nova generació de dispositius magnètics, caracteritzats per una estructura de bloc sòlid, sense components assemblats mecànics.

En aquest cas, els pols s'integren amb el marc i poden absorbir les operacions de manteniment de les condicions de treball més pesat de manera estable sense cap tipus de desviació. La superfície de subjecció és totalment metàl·lica, sense cap tipus de resina de segellat i qualsevol part d'ompliment.

La geometria polar amb extrems rodons permet l'òptima distribució de la zona magnètica, amb zones lliures per a les operacions de mecanitzat addicionals.

Imagen

Característiques més destacades

La tecnologia monolítica

La construcció de niu d'abella permet generar sistemes de fixació d'alta solidesa, escàs espessor i pes reduït, obtenint així el millor rendiment de les màquines.

Una sola superfície no penetrable

La uniformitat de la superfície metàl·lica, d'acer complet, sense cap tipus d'inserció, ho converteix en un escut mecànic impossible de penetrar, creant així una protecció permanent per al circuit elèctric i els imants permanents construïts a la zona interior.

Llarga vida útil sense contaminació

Gràcies a l'absència de peces assemblades i el moviment i la superfície metàl·lica, el producte no requereix d'un programa de manteniment específic. La fiabilitat està garanteix per molt temps i tots els components poden ser un 95% reciclats.

La tecnologia TOP Quadsystem, implementada en la nova generació de sistemes magnètics per al fresat MillTec, permet oferir una àmplia gamma de mòduls magnètics forts i assegurances adequades per a una àmplia varietat tant d'alta velocitat i com a operacions de mecanitzat pesades. Els mòduls MillTec són la solució ideal per a aplicacions d'eix vertical i horitzontal en pòrtic i el moviment de taula o de columna fresadores, en centres de mecanitzat, en els palés, etc.

Empreses o entitats relacionades

DTC Tecnología, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis