Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Talleres Fuertes presenta la nueva recogedora y trilladora de frejol y maní T-2
L'operació de trilla es realitza mitjançant el sistema 'Fabi', exclusiu de Miac

Tallers Forts presenta la nova recogedora i trilladora de frejol i maní T-2

Redacció Interempresas04/07/2011

4 de juliol de 2011

Amb la T-2 el producte rep un tractament especial, des de l'inici fins al final de la collita. L'agricultor pot recol·lectar en qualsevol temps ambmucha més qualitat. Utilitzant solament un operador la T-2 recol·lecta i trilla fins a 30 tones de frejol i/o 20 tones de maní al dia.

Mecanisme recol·lector

El mecanisme recol·lector de la T-2 està compost per una plataforma recol·lectora i un mecanisme elevador/rodes guia, un conjunt responsable de la recol·lecció de les plantes de Poroto (frejol) i maní. La plataforma recol·lectora composta per dits captadors flexibles agarra les plantes que es troben hileradas en la superfície del sòl. Les rodes guia permeten que el conjunt acompanyi les irregularitats del terreny fent que la plataforma recol·lectora treballi molt proper al sòl. El mecanisme elevador envia el material recol·lectat fins al cilindre condicionador i direccionador, que ho encamina per al mecanisme de trilla.
Imagen

Mecanisme de trilla

L'operació de trilla es realitza pel sistema ‘Fabi’ —Flux axial de baix impacte—, exclusiu de Miac. A través del cilindre trillador les plantes són sotmeses a l'acció dels dits batidores, separant els grans de les beines (frejol) o càpsules (maní), branques i altres impureses. La impureses són llançades per fora de la maquina gràcies a un rotor d'aletes existents en l'extremitat del cilindre trillador.

El còncau està compost per una zaranda perforada que embolica el cilindre trillador per on passen els grans. D'acord amb la posició dels dits batidores és possible regular la intensitat i el temps de trilla. El sistema ‘Fabi’ permet a l'agricultor recol·lectar frejol o maní parcialment humits, verds o secs. Les plantes amb elevat tenor d'humitat necessiten més temps en contacte amb els dits batidores perquè els grans es desprenguin de les beines o càpsules de les branques. Aquest temps es redueix quan es tracta de plantes seques. Quant menor el temps de trilla, major serà la capacitat de producció i la velocitat de desplaçament de la maquina, permetent recol·lectar mes àrea en menys temps. La disposició helicoïdal dels dits batidores de el ‘Fabi’ també evita que la zaranda perforada s'obstrueixi per impureses, facilitant el passatge dels grans o càpsules cap a la caixa vibradora. Per la baixa intensitat de danys que causa, el sistema ‘Fabi’ és l'únic que permet la recol·lecció de grans perfectes podent destinar-se tant per a la venda com per a llavors, resultant plantes saludables i d'alta productivitat.

A través del cilindre trillador les plantes se sotmeten a l'acció dels dits batidores, separant els grans de les beines (frejol) o càpsules (maní), branques i altres impureses

Mecanisme de neteja, transport, magatzematge i descàrrega

En l'operació de trilla, els grans se separen de les beines i branques (frejol) o càpsules de les branques (maní). Aquestes s'eliminen per la sortida de rostoll localitzada en la part final del cilindre trillador. Els grans i altres impureses passen per la caixa vibradora, construïda per zarandas que són responsables de la separació dels grans secs de les beines verdes. Els grans són adreçats per al dipòsit a baix del cilindre trillador i les petites impureses són retirades pel tub de succió. Els grans o càpsules completament nets són transportats per l'elevador de grans per al dipòsit graner. Les beines verdes són emmagatzemades en el dipòsit posterior. Els grans o càpsules dipositades en la tremuja granera ja estan trillades i netes per ser comercialitzades, la qual cosa permet a l'agricultor guanyar temps i optimitzar la mà d'obra.

Empreses o entitats relacionades

Talleres Agrícolas Fuertes, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis