Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aumenta la demanda de sistemas de transporte sólido
La nova divisió de Coscollola creada per a això es desenvolupa positivament

Augmenta la demanda de sistemes de transport sòlid

Redacció Interempresas27/06/2011
Un any després de la inauguració de la seva nova divisió especialitzada en el transport de sòlids, Plàstics Universals/Interempresas, ha volgut saber de primera mà com s'ha desenvolupat aquesta activitat. Basant-se en els resultats obtinguts els responsables de Coscollola Comercial es mostren satisfets pel desenvolupament d'aquesta divisió, que ve a demostrar l'encert en la seva creació per respondre a les necessitats del sector espanyol dels plàstics. La nova divisió es va sumar en el seu moment a l'oferta ja existent del transport en fase diluïda per aspiració a través de la seva representada Motan-Colortronic, afegint a la mateixa aplicacions d'impulsió, fase densa, etc.

A través de la seva divisió de transport de sòlids, Coscollola ofereix solucions completes, parts de les mateixes, enginyeria tant de base com de detall, recanvis, assistència… Explica per a això amb un nou enginyer, responsable i coordinador de la mateixa. “El nostre 'core business' –declaren per a Plàstics Universals / Interempresas- és l'enginyeria i desenvolupament de solucions per a la manipulació de sòlids (granza i pols) i líquids. Es tracta de solucions a mesura que poden incloure emmagatzematge vertical, transport pneumàtic, sistemes de dosatge, homogeneïtzació de materials, sistemes de despolvorización o processos en continu i batch.

ona ofereix solucions completes, parts de les mateixes, enginyeria tant de base com de detall, recanvis, assistència…
ona ofereix solucions completes, parts de les mateixes, enginyeria tant de base com de detall, recanvis, assistència…

Transport pneumàtic

Coscollola desenvolupa la solució de transport pneumàtic que millor s'adapta al tipus de producte del client, per reduir els temps de transport i els consums energètics. L'elecció del tipus de transport depèn de les característiques químic-físiques del producte (granulometria, sensibilitat a l'abrasió, ...), de la disposició i característiques de la planta (distàncies de transports...) i dels costos d'inversió.

Quan es tracta de materials de difícil desgast i trencament es recorre al transport en fase diluïda, un sistema vàlid per a recorreguts curts i llargs. En aquests casos, la velocitat de transport és de15 - 35 m/s i destaca l'alta flexibilitat en el nombre de línies i els baixos costos d'inversió. El transport en fase diluïda pot realitzar-se en impulsió, en aspiració o en un sistema mixt d'impulsió-aspiració.

En altres ocasions es treballa amb productes abrasius i delicats, pels quals Coscollola ofereix el transport en fase densa, que pot aconseguir velocitats de 2 - 12 m/s i que es caracteritza pel baix consum del fluid de transport i el limitat desgast de la canonada.

A la seva oferta de disseny d'un sistema de transport Coscollola afegeix el disseny de sitges amb diferents capacitats volumètriques...
A la seva oferta de disseny d'un sistema de transport Coscollola afegeix el disseny de sitges amb diferents capacitats volumètriques.

Sitges

A la seva oferta de disseny d'un sistema de transport Coscollola afegeix el disseny de sitges amb diferents capacitats volumètriques (geometria i forma). Les seves sitges estan dissenyades segons les normatives de càlcul vigents i amb la possibilitat de certificació ATEX i inclouen sistemes d'homogeneïtzació estàtica: multi-tub, tub central, con amb sectors múltiples.

La fabricació monobloque dels mateixos facilita el transport i el muntatge en camp. Poden realitzar-se en acer inoxidable, acer al carboni pintat i alumini i incorporen un sistema de pesaje, aïllament tèrmic, sistema de neteja i assecat. S'ofereix a més la possibilitat d'emmagatzemar diferents productes en la mateixa sitja i d'incorporar un faldón autoportante fins al sòl.

A més de les sitges especials (de làmina, de fibra, sitges tremuja), Coscollola aprofita el know-how de les seves representades per oferir grups d'alimentació de material a les extrusores, compactadoras, mescladores ràpides universals, sitges de barreja i molt diverses solucions especials.

Entren en joc també els sistemes de transport individuals i centralitzats que treballen per buit, per granza i pols com els de Motan, els filtres (per separar el producte del flux d'aire), els sistemes de ràpida extracció que es dissenyen especialment per a productes que no flueixen lliurement i les vàlvules rotatives, un component de gran importància en el transport pneumàtic de sòlids. Coscollola ofereix tots aquests sistemes integrats en les línies que dissenya, així com molts altres equips que poden fer-se necessaris en un sistema de transport, com a dosificadors, sistemes per a sacs i ‘big bags’, sistemes de transport mecànic, d'assecat i deshumidificado i altres dispositius auxiliars. A més, desenvolupa internament el sistema de control, adaptant-se a les exigències del client amb la facilitat d'utilització i l'eficiència com a objectius.

Les sitges de Coscollola incorporen un sistema de pesaje, aïllament tèrmic, sistema de neteja i assecat
Les sitges de Coscollola incorporen un sistema de pesaje, aïllament tèrmic, sistema de neteja i assecat.
Coscollola ofereix sistemes integrats, així com molts altres equips com a dosificadors, sistemes per a sacs i ‘big bags’...
Coscollola ofereix sistemes integrats, així com molts altres equips com a dosificadors, sistemes per a sacs i ‘big bags’.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis