Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Illig lanza una nueva gama para el moldeo de láminas de plástico de procesos controlados
Més ràpid i millor

Illiger llança una nova gamma per a l'emmotllament de làmines de plàstic de processos controlats

Javier García14/06/2011

14 juny 2011

Les instal·lacions de Helmut Roegele a Rubí (Barcelona) van acollir el passat 8 de maig la presentació de la nova gamma d'UA-g, composta per màquines de termoconformat de làmines de plàstic de processos controlats, que ofereixen "un increment en la velocitat i la qualitat del producte ".
Els assistents a la jornada van poder veure in situ les qualitats d'un dels nous equips treballant
Els assistents a la jornada van poder veure in situ les qualitats d'un dels nous equips treballant.

La seu central de la companyia Helmut Roegele, especialista en la distribució d'equips per a la indústria del plàstic, va mostrar davant d'una vintena de clients de la signatura interessats en el nou llançament, les qualitats de la nova sèrie d'equips de processos controlats de termoconformat de làmines de plàstic, composta pels models UA 100g, UA 150g, UA 155g, UA 200g, UA 225g, UA 250g i UA 300g.

Una de les característiques més destacables és la seva construcció modular i la seva eficiència energètica, segons va explicar durant la presentació Jordi Anguela, director de Vendes de Helmut Roegele, que va subratllar el ràpid retorn de la inversió de les màquines. Entre el 70 i el 95% del consum energètic d'un equip d'aquestes característiques correspon al procés de calefacció. Per això, en la sèrie UA-g, preescalfament i l'escalfament del material es realitza també fora de l'estació, en el dispositiu de càrrega. Amb això, s'augmenta la producció i es redueix el temps de calefacció a l'estació de modelatge. "Si ambdues estacions treballen al mateix temps s'aconsegueix un menor temps de cicle". Anguela també va destacar el fet que grans firmes automobilístiques com BMW, Mercedes o Volkswagen "realitzen ara amb termoformat simultani de dues làmines amb termosegellat el que abans produïen amb bufat".

La nova sèrie, de construcció modular, destaca per l'eficiència energètica dels seus equips, el que garanteix el ràpid retorn de la inversió
Model de la nova gamma UA-g emprat en la demostració duta a terme durant la presentació
Model de la nova gamma UA-g emprat en la demostració duta a terme durant la presentació.

Robustesa a prova d'anys

A la jornada, que va comptar amb una demostració in situ d'un dels models de la recentment creada gamma, també va participar Marc Pohli, responsable de Vendes de Illiger, que va parlar de l'evolució de les màquines de planxes de la signatura. La producció d'equips de termoformat de planxes es va iniciar el 1950. Vint anys després, va aparèixer el primer model de la sèrie UA. "Em consta que algun dels presents compte encara avui amb algun equip d'aquella època en perfectes condicions", va explicar Pohli, fet que confirma "la gran robustesa i qualitat" de les màquines desenvolupades pel fabricant alemany.

Bernd Roegele, durant la seva intervenció
Bernd Roegele, durant la seva intervenció.

Familiar, estable i flexible

Helmut Roegele, una companyia amb tradició en la distribució d'equips per a la indústria del plàstic al nostre país, comercialitza els models de Illiger a Espanya des de 1967. "Som una empresa familiar, estable i flexible amb les necessitats dels clients", va afirmar durant la seva presentació Bernd Roegele, director de Helmut Roegele. La companyia, a més de Illiger, porta la representació de marques com Engel (equips d'injecció), Weber (màquines d'extrusió de perfils i tubs), Geaf (soldadura) o Koch (equips auxiliars), entre altres firmes.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis