Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Resultados del sorteo final del 25º aniversario de Imcoinsa

Resultats del sorteig final del 25º aniversari d'Imcoinsa

31/05/2011

31 de maig de 2011

Com a culminació d'un extens programa de celebració del 25º aniversari de Imcoinsa, la signatura fa públic el resultat del sorteig final. En aquest cas, la signatura guanyadora del Rolex 25º Aniversari ha estat Subministraments Albagarmi, d'Albacete. El lliurament del regal es va formalitzar durant la passada edició de Ferroforma 2011.

Durant tot l'any passat més de 300 empreses col·laboradores participar en el programa d'aniversari, resultat premiades amb diferents regals més de 36 signatures.

Des Imcoinsa volen agrair a tots els seus clients, proveïdors, amics i mitjans publicitaris en general, així com el seu personal i xarxa comercial en particular, la col·laboració prestada perquè totes les accions encaminades a aquesta celebració s'hagin dut a terme amb èxit.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis