Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schäfer presenta en CeMAT ‘El mundo de la eficiencia’
L'estand de l'especialista en intralogística va mostrar un recorregut de gestió de comandes recreat i connectat com un cas real

SSI Schäfer presenta a CEMAT 'El món de l'eficiència'

Redacció Interempreses18/05/2011

18 maig 2011

Sota el lema 'El món de l'eficiència', SSI Schäfer presentar eficiència a través d'innovacions tecnològiques i sistemes eficaços en la fira CEMAT 2011. La companyia va presentar al pavelló 13, estand C20/40 en 2.100 metres quadrats, un ampli ventall de solucions per a una intralogística eficient-ja siguin prestatgeries i equips de càrrega, fins a sistemes de control i gestió administrativa de magatzems-. Com innovacions es van presentar entre d'altres el sistema de transport altament flexible i econòmic 'Auto Cruiser', el concepte de recepció totalment nou 'Fulfillment Factory' i el 'Schäfer Order Verified' per al control automàtic de recepció de comandes.

L'àmplia gamma de solucions de SSI Schäfer i les seves contínues respostes per augmentar l'eficiència en magatzem i distribució, també es va reflectir en el concepte de l'estand en CEMAT. Igual que en la pròpia intralogística, tot a l'estand estava connectat i en moviment: es va poder veure en directe un recorregut de recepció i gestió de comandes recreat i connectat com un cas real amb la interacció de les innovacions més recents i els components d'instal • lacions ja coneguts. En la seva funcionalitat sincronitzada, els components mostraven al visitant la varietat i flexibilitat amb què els diferents sistemes individuals es converteixen en una solució integral.

A l'estand de CEMAT de SSI Schäfer es va poder veure en directe tres instal·lacions integrades aplicant diferents tecnologies i productes per a la...
A l'estand de CEMAT de SSI Schäfer es va poder veure en directe tres instal·lacions integrades aplicant diferents tecnologies i productes per a la integració de processos i augment d'eficiència.

Tres àrees, tres mons d'experiència

Es van poder contemplar en directe ni més ni menys que tres instal·lacions integrades aplicant diferents tecnologies i productes per a la integració de processos i augment d'eficiència.

Les instal·lacions que marquen el primer àrea, són l'estrena mundial de l'Fulfillment Factory. Aquesta tecnologia, presentada per primera vegada en el CEMAT, permet una gestió conjunta i eficient per a subministraments a filials i clients finals. Els requisits d'una banda de B2B amb comandes grans per a pocs clients i per l'altre costat B2C amb comandes petits per a una gran quantitat de clients, no s'han pogut unificar fins al present. És obvi que la utilització conjunta de les instal·lacions i el volum de magatzem de dos segments de mercat no només significa un enorme augment d'eficiència, sinó també un gran avantatge en flexibilitat. A més del Fulfillment Factory, el visitant també va poder veure una mostra de tècnica de prestatgeries. Se situava en aquesta àrea també la zona de recepció de clients i de reunions, creada en dos nivells diferents. La construcció metàl·lica interna crea una plataforma que pot servir com un espai per a l'intercanvi d'idees i hospitalitat, així com per poder gaudir de les vistes sobre l'estand.

SSI Schäfer Auto Cruiser, un nou sistema de transport...
SSI Schäfer Auto Cruiser, un nou sistema de transport, que tanca el buit entre els transports de carretons elevadors i tècnica de transport en subministraments interns.

El focus d'atenció en la segona àrea era el SSI Schäfer Auto Cruiser, un nou sistema de transport, que tanca el buit entre els transports de carretons elevadors i tècnica de transport en subministraments interns. Els llocs de treball relacionats mostraven la interacció de la nova tecnologia amb el sistema de muntatge flexible pick @ work. A més, es va visualitzar la gran varietat de caixes i contenidors i altres portadors de càrrega. D'aquesta manera, l'especialista en intralogística presentar les seves innovacions, com ara la premiada caixa plegable ECO-tech o les caixes Intercept amb protecció anticorrosiva. A banda d'aquesta línia de producció tradicional, la companyia també s'ha convertit en un autèntic gegant de la tecnologia d'informació en aquesta branca. Amb més de 600 especialistes de TI, l'empresa ocupa el lideratge des del control fins a la gestió de magatzems. En alguns punts especials d'informació, l'especialista en intralogística va mostrar a Hannover els augments d'eficiència que es poden aconseguir utilitzant conceptes i solucions SSI Schäfer.

El major interès per a l'espectador va recaure en la tercera part de l'estand, l'àrea central de recepció de comandes. Cobria aproximadament un terç de tot l'espai de l'estand i es centrava en la dinàmica d'intralogística automatitzada. En una instal integrada es va mostrar el flux complet del material, des del lloc de treball ergonòmic d'entrada de mercaderia fins l'emmagatzematge de caixes totalment automàtic i un procés de recepció de comandes de múltiples passos, fins al control automàtic de les comandes i gestió de devolucions. Es va poder veure en directe el funcionament del sistema de preparació de comandes totalment automatitzat Robatori-Pick, així com el transelevador eficient Schäfer Miniload Crane (SMC). A part del Mobile-Picking i Pick-by-Light, un altre punt a destacar en aquest àmbit va ser el nou control de comandes totalment (100%) automàtic, integrat en la instal lació. El SSI Schäfer Order Verified és capaç d'explicar i identificar els articles de més de 1.000 comandes per hora d'una forma totalment automàtica.

SSI Schäfer Order Verified, capaç d'explicar i d'identificar els articles de més de 1.000 comandes per hora d'una forma totalment automàtica...
SSI Schäfer Order Verified, capaç d'explicar i d'identificar els articles de més de 1.000 comandes per hora d'una forma totalment automàtica.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis