Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rodillos de compactación Imcoinsa con mayor fuerza y menor peso
El fabricant biscaí exposa en Ferroforma les seves novetats en equips per a la construcció i la indústria

Rodets de compactació Imcoinsa amb més força i menor pes

Redacció Interempreses08/03/2011

8 març 2011

Imcoinsa assisteix a Ferroforma-Bricoforma 2011 amb importants novetats. En el seu estand, situat al pavelló 1, E19-F20, es pot veure l'àmplia gamma de compressors de cargol fins a 30 CV, una nova gamma de soldadores inverter, a més de l'ampliació en la gamma en eines per a tall de metall.

Així mateix, Imcoinsa exposa significatives novetats en els seus equips de construcció, com una nova gamma en safates i rodets de compactació, remolinat dúplex i vibradors electrònics de nova tecnologia.

Nous rodets de compactació per a espais difícils

Els nous monorrodillos Imcoinsa són idonis per a la compactació de sorra, grava, pedra, superfícies d'asfalt, etc. Les seves reduïdes dimensions faciliten la seva utilització en espais de difícil accés, garantint sempre un elevat rendiment de compactació. Com a conseqüència de la seva elevada força centrífuga, és factible la seva utilització reemplaçant equips de pes superior: amb la mateixa potència de compactació ofereixen una significativa millora en les condicions de treball de l'operari.

Gràcies a la seva embragatge centrífug, permet un còmode desplaçament de l'equip sense l'activació de la vibració, mitjançant un senzill sistema de regulació del comandament accelerador. Aquest sistema facilita així mateix l'arrencada a baixes temperatures. Com a complement, la transmissió de tipus hidrostàtica permet un control progressiu de la velocitat d'avanç.

La roda giratòria auxiliar incrementa l'estabilitat i redueix sensiblement les vibracions transmeses a l'operari. Amb l'objectiu de garantir les màximes condicions de seguretat per a aquest, l'equip està dotat dels preceptius sistemes de parada d'emergència integrats en un pràctic panell de comandament integral, el qual es complementa amb un sistema de fre per a l'estacionament de l'equip. L'equip està disponible en les seves versions gasolina i dièsel.

Amb una elevada força centrífuga, els nous rodets Imcoinsa poden usar-se reemplaçant equips de pes superior
Amb una elevada força centrífuga, els nous rodets Imcoinsa poden usar-se reemplaçant equips de pes superior.

Els nous rodets de Imcoinsa presenten una freqüència de vibració de 75 Hz (4700) i una força centrífuga de 16 Kn, el model 2I7216, de gasolina i 22 Kn, el model 2I722, dièsel. Ofereixen una profunditat de compactació de 300 a 450 mm, un desplaçament de 0 / 5 quilòmetres hora en marxa davant i 0 / 2, 5 marxa enrere. Pot salvar un pendent màxim del 20-25%.

Màxima seguretat en les instal·lacions elèctriques

Power Test és un innovador producte que permet, d'una forma senzilla i segura, comprovar el correcte funcionament de qualsevol presa elèctrica. Connectant el Power Tester a la mateixa indicar mitjançant un intuïtiu sistema de pilots lluminosos la correcta situació en les diferents fases, sistema de neutre i presa de terra. Amb això s'aconsegueix una manipulació sempre segura de la instal lació i evitarem la possible ruptura de màquines elèctriques com a conseqüència de la seva connexió a preses elèctriques defectuoses o inadequades. Aquest sistema és una bona alternativa als complicats i costosos equips de comprovació tradicionals, aportant les màximes prestacions de seguretat i fiabilitat.

Un ampli ventall d'activitats es veuran beneficiades per les noves prestacions que el sistema Power Test Imcoinsa ofereix, com les instal lacions elèctriques d'obra, el sector industrial, les instal·lacions provisionals, com fires i esdeveniments, i en l'àmbit domèstic.

 El tester de l'endoll mostra si hi ha problemes de mal funcionament i també la presa de terra...

El tester de l'endoll mostra si hi ha problemes de mal funcionament i també la presa de terra, i això fa possible el treballar en condicions més segures. Pilot taronja, indicador de fases, pilot blau, indicador neutre, i pilot verd, indicador presa de terra.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis