Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a B&R y EPSG inician una cooperación con Altera

B & R i EPSG inicien una cooperació amb Altera

04/03/2011

4 març 2011

B & R i el Grup de Estandardització de Ethernet POWERLINK (EPSG en les seves sigles en anglès) anuncien la seva cooperació amb la companyia Altera per augmentar l'interès i disminuir en cost les solucions basades en Ethernet industrial. Basat en el protocol estàndard POWERLINK, l'associació permet que aquesta tecnologia sigui utilitzada fins i tot amb sensors de preu reduït.
En paraules de Stefan Schönegg, responsable en B & R de la unitat de negoci Open Automation: "La nostra solució basada en FPGA és una proposta atractiva per a fabricants de components. La cooperació amb Altera ens permet baixar els preus de les solucions POWERLINK fins als 4 euros, i d'aquesta manera més competitius en termes de cost absolut que els convencionals ASIC. Cap altre sistema en temps real pot oferir un preu tan atractiu als fabricants de components per al món del Ethernet industrial ". El Cyclone IV té un disseny extremadament compacte, una reducció en el consum de potència de fins a un 25% (comparat amb el seu predecessor) i és senzill d'integrar en el procés de fabricació.
Michael Samueli d'Altera (dreta) i Stefan Schönegg de B & R (esquerra) tancant l'acord
Michael Samueli d'Altera (dreta) i Stefan Schönegg de B & R (esquerra) tancant l'acord.
"La combinació de POWERLINK i FPGA Cyclone IV d'Altera proporciona als fabricants de components d'automatització una solució fàcil d'emprar i de cost reduït i constitueix una alternativa real a les solucions propietàries basades en tecnologia ASIC", constata Michael Samueli, director de l' unitat de negoci Industrial i de l'Automòbil a Altera. "A més de POWERLINK, en el kit d'avaluació de Terasic CIV I Industrial Networking Kit (INK), els dissenyadors poden avaluar altres estàndards d'Ethernet industrial a la mateixa plataforma maquinari. Aquesta solució de diversos estàndards d'Ethernet en una plataforma comuna ajudarà a reduir costos ja que es requeriran menys dissenys ".

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis