Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Bernd Roegele, de Helmut Roegele
"Estic convençut que el sector es recuperarà"

Entrevista a Bernd Roegele, de Helmut Roegele

Redacció Interempreses07/02/2011
Després de la celebració de la ja tradicional reunió de proveïdors d'injectores, Interempreses-Plàstics Universals ha volgut conèixer l'opinió dels principals subministradors espanyols sobre qüestions actuals que preocupen el sector al nostre país.
Bernd Roegele
Bernd Roegele.

Molts van tornar de la K amb la idea que va ser una bona fira. Es respirava cert optimisme en el sector, passadissos plens, molts contactes i fins i tot vendes, creu que el sector a Espanya es recuperarà pròximament? ¿Creu que el problema del finançament és un dels principals ara mateix o el problema és un altre?

Efectivament. La K 2010 ha estat una fira sorprenentment bona tenint en compte els temps que corren a Espanya. Segurament el factor empàtic, l'eufòria general i alguna acció especial K 2010 han ajudat que es poguessin materialitzar algunes vendes. Tot això augurava una recuperació en el nostre sector, que no obstant no es deixa veure del tot. Estic, però, convençut que el sector es recuperarà, evidentment no als nivells dels anys de bonança. ¿Properament? Dependrà de la força de contagi de la recuperació dels altres països europeus.

La manca de finançament és sens dubte un problema important, però potser no el principal. Hi ha altres com la confiança en els mercats i la dependència de l'actuació del Govern, que no resoldrà els nostres problemes.

¿Creu que hi ha algun segment industrial que serà el que lideri la millora del sector de la injecció a Espanya?

És difícil de pronosticar. L'automòbil ha viscut un moment molt baix, però es nota una certa recuperació. El packaging i també el sector mèdic estan agafant molta força.

Si en peces fàcils ja no es pot competir amb països més barats, què ha de fer el injectador espanyol? Més automatització de processos? Més integració de funcions?

Des de fa ja alguns anys "aplaudir" amb un motlle ja no és competitiu. Els processos integrats amb automatització i les noves tecnologies són el futur, igual que la renovació i substitució del parc de maquinària obsoleta per productes tècnicament avançats, que aporten qualitat i estalvi energètic.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis